Розвиток соціального підприємництва у громаді – ключ до успіху!

  • 594

        У п’ятницю, 20 серпня 2021 року, у приміщенні актового залу Підгаєцького професійного аграрного ліцею відбулася інформаційна зустріч щодо  розвитку соціального підприємництва та створення соціальних підприємств у Підгаєцькій міській територіальний громаді.

      Спікером заходу був керівник Тернопільської лабораторії для соціальних підприємців проєкту EU4Youth - Розкриття потенціалу молодих соціальних підприємців в Молдові та Україні, експерт із залучення інвестицій в громади-  Володимир Василевський.

      У ході зустрічі Володимир Василевський  розповів про важливість соціального підприємництва для громади і розкрив його зміст та суть. Він поділився власним досвідом ведення бізнесу і наголосив на тому, що не потрібно боятися зазнавати невдач, адже на помилках вчаться. Дуже часто саме фіаско  у тій чи іншій сфері  мотивує до досягнення  нових вершин.

Фото без опису

      Присутні у залі разом із доповідачем окреслили найбільш актуальні для громади проблеми, ділилися своїми ідеями та планам щодо їх вирішення, також стосовно розвитку соціального підприємництва у громаді.

     Хотілося б звісно, щоб на такі пізнавальні та надихаючі зустрічі приходило значно більше активних та  ініціативних жителів громади, депутатів і молодих свідомих людей, адже кому, як не їм, розвивати та сприяти розвитку  підприємництва у нашій молодій громаді!

     Проте, ми маємо надію, що все таки навіть поодинокі приклади у сфері соціального підприємництва мотивуватимуть інших активних людей до праці, а подібні інформаційні зустрічі сприятимуть розвитку соціального підприємництва як складової успішної громади !

Фото без опису