Привітання міського голови Ігоря Мерени з нагоди святкування Дня Державного Прапора та 30 річниці Незалежності України!

  • 719

 

Шановні мешканці громади! Дорогі земляки!

Від щирого серця вітаю Вас із Днем державного Прапора України  та 30 річницею Незалежності України!

Синьо- жовтий стяг – це символ боротьби Героїв за волю та Незалежність України!

      Синьо – жовтий стяг - це символ нашої держави, який майорить на різноманітних міжнародних  політичних, культурних та спортивних заходах !

      Синьо- жовтий стяг – це символ, який об’єднує численний  народ в одну українську нескорену націю!
      Кожен із нас, дивлячись на Український  Прапор,  відчуває велику гордість за свою Батьківщину!

       24 серпня 1991 року усі українці на своїй рідній землі та у різних куточках світу з трепетом очікували прийняття  Акту проголошення незалежності України!

     Найзаповітніша віковічна мрія стала реальністю - українська нація зробила історичний вибір і утвердила своє одвічне прагнення до  свободи, демократії, європейських та духовних цінностей!

Україна стала вільною та самостійною державою у результаті тривалої та безупинної боротьби української нації за свою ідентичність, свободу та незалежність!

Безумовно, ці роки незалежності стали справжнім випробуванням для всього українського народу. Російсько - українська війна на сході нашої держави є підтвердженням того, що боротьба за цілісність та незалежнісь України не закінчилась і процес державотворення  триває й досі...

    Ми, український народ, продовжуємо долати тернистий шлях, щоб зберегти свою мову, віру, суверенітет та цілісність держави. Молоді хлопці та дівчата ціною власного життя тримають над нами мирне  небо і стають Героями, але, на жаль, дуже часто – посмертно…

Проте  я не маю жодних сумнівів, що ми здолаємо будь-які перешкоди та труднощі на шляху зміцнення незалежності нашої держави. Більше ніхто і ніколи не затьмарить блакитне небо над золотими ланами пшеничного колосся!

          Тож нехай  свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у Ваш дім щастя, добро, затишок , мир та спокій!

     Нехай не вичерпується джерело любові до рідної землі, а серце буде сповнене радістю та гордістю за нашу державу та Підгаєцьку громаду!

З Днем Державного Прапора, українська націє!

З Днем Незалежності, Україно!

З Днем Незалежності, дорога Підгаєцька громадо!

        Слава Україні!  Героям слава!

З повагою міський голова Ігор Мерена

Фото без опису