Підгаєччино моя вишивана!

  • 697

                                                                                                          Вишиванка рідна, ну хіба не диво?
                                                                                                          В ній ходити модно, стильно і красиво.
                                                                                                          Це митецький витвір, це краса і казка,
                                                                                                          В ній душі наснага, материнська ласка.
                                                                                                                                              (Надія Красоткіна)
 
      Українці чи не єдиний у світі народ, який має свій унікальний етнічний генетичний код.
      Генетичний код, який ідентифікує нас як самобутню, красиву, модну та стильну націю! Генетичний код, який є нашою візитівкою на міжнародних політичнних, спортивних та культурних аренах! Генетичний код, який є джерелом вивчення етнічної історії населення України! Генетичний код, який зашифрований в орнамент, що вражає своєю неповторністю в залежності від регіону його походження.  

     І цим генетичним кодом є Вишиванка-яка стала невід’ємною частиною гардеробу кожного українця , адже вишиванка- це стильно, круто і трендово! Вишиванка заполонила весь світ і надихає як кутюр’є  світових та українських модних домів, так і місцевих рукодільниць!  

      Із давніх давен українські жінки славилися своїм хистом до рукоділля , а особливо - вишивання. Вишиті сорочки чи вишиті сукні стали не лише елементами одягу, а й оберегами, які увібрали в себе всю любов та мудрість наших предків закодованих через геніальну система знаків. Розшифрувати вишиванку- це розкрити світлі і трагічні сторінки історії українського народу, які вишиті «червоними і чорними нитками»…

     Підгаєччина також славиться знаними рукодільницями, вишивки яких зачаровують  своєю неповторною красою. А коли людина має хоббі, яке стає роботою та ще й приносить прибуток , то тут можна лише щиро порадіти за таку людину. Адже, як казав мудрець Конфуцій: «Виберіть собі роботу до душі і вам не доведеться працювати жодного дня у своєму житті»!

      Ось так не працює жодного дня, а займається улюбленою справою рукодільниця Надія Хованець, власниця магазину
«Вишиванка». Любов до вишивки пані Надії ще у ранньому дитинстві привила її мама, котра ціле життя вишивала і вишиває до сих пір. У 13 років пані Надія вишила свою першу роботу - «Соняхи у синій вазочці».

Фото без опису

      Свій бізнес Надія Хованець відкрила за покликом душі 2012 році і жодного дня не пошкодувала про це , адже її робота приносить як і велике задоволення, так і  дохід.

    Пані Надія вишиває на замовлення, а в кожну свою роботу вона вкладає частину своєї душі. Географія її вишиванок по світу вражає: США, Канада, Аргентина, Італія, Польща. Надія Хованець каже, що вона отримує велику насолоду від спілкування із клієнтами, які мають свої побажання , власні думки щодо вишивки, а пані Надя вже , відповідно, втілює їх в життя шляхом клопіткої роботи.

Фото без опису

    За словами Надії Хованець процес рукоділля заспокоює, дає можливість подумати, надихає на позитив. Задоволений клієнт- це той стимул, який мотивує вдосконалюватись та проявляти креативність у роботі. Своїм прикладом пані Надія надихає інших рукодільниць нашої громади вишивати, адже попит є і люди прагнуть виглядати по- українськи стильно та модно!

    У магазині « Вишиванка » ви знайдете вишивки ручної та машинної роботи, вишиті рушники , крам для рукоділля , готові вишиті картини та ікони . Також у магазині можна  замовити рами для вишитих картин ,що дає можливість вже завершити виконані вишиті роботи.

Фото без опису

   Пані Надія у довгі зимові вечори любить запалити камін, поставити полотно на коліно і вишивати. «Якщо вишивка пасує до лиця, то – це вже модно», каже пані Надія.
 
     Будьте модними , будьте красивими, будьте у тренді – завітайте у магазин « Вишиванка», де вас завжди зустрінуть із усмішкою та любов’ю , а проводжатимуть у найкращій вишиванці, яка вам неодмінно личитиме!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису