Привітання міського голови Ігоря Мерени із святом Першого Дзвоника!

  • 716

Фото без опису

Шановні учні, вчителі та батьки!

Щиро вітаю Вас із початком нового навчального року –

святом Першого дзвоника!

1 вересня – це особливий день  для  всіх учнів, вчителів та  батьків, адже знову рідні навчальні заклади навстіж відкривають двері і запрошують у цікаву та пізнавальну мандрівку Країною Знань.

Також 1 вересня  є дуже хвилюючим днем для тих учнів, котрі вперше переступлять поріг школи, вперше сядуть за парти,  вперше зустрінуться із своїми однокласниками, з якими пліч-о-пліч йтимуть по шкільній ниві, вперше відкриють для себе нові горизонти та вперше долатимуть  труднощі.

Тож нехай цей день для наймолодших учнів стане вдалим стартом у велике життя, нехай уроки будуть цікавими і пізнавальними, а позакласне життя буде сповнене яскравими подіями, цікавими зустрічами та незабутніми враженнями. 

Для найстарших учнів - одинадцятикласників цей день є трішки  із гірким присмаком, адже це остання шкільна осінь у їхньому житті, після чого вони вже самостійно  покрокують у доросле життя.

Тож дозвольте всім учням побажати міцного здоров’я, щастя та здійснення всіх мрій і нехай  ваші здібності, знання та наполегливість  стануть запорукою визначних успіхів у подальшому житті. 

Кожному вчителю, у свою чергу,  бажаю вдячних учнів, мудрості та витримки. Дякую Вам за те, що Ви вкладаєте свою душу у кожного учня і ділитесь своїми знаннями та досвідом! А батькам нехай Бог посилає терпіння і сили впродовж всього навчального року, щоб Ви завжди мали привід гордитися досягненнями своїх дітей!

Позитивних емоцій та відмінного настрою всім Вам!

З повагою міський голова Ігор Мерена