На міському стадіоні «Нива» відбулося справжнє спортивне дійство за підтримки міського голови Ігоря Мерени

  • 485

    Те, що Підгаєччина спортивний край  не виникає  у нікого сумнівів, адже постійно відбуваються різноманітні спортивні змагання та заходи. І, звичайно, День працівника фізичної культури і спорту не залишився поза увагою міської влади.

Фото без опису

    На легендарному стадіоні «Нива» було організовано спортивно-культурне дійство, яке викликало масу позитивних емоцій у жителів нашої громади.  Глядачі та учасники стали свідками святкового концерту, організоване працівниками Народного Домом. Діти мали можливість позмагатися у конкурсі, переможця якого  Асоціація футболу Тернопільщини нагородила футбольним м’ячем.

   Також у рамках святкування Дня працівника фізичної культури і спорту заступник міського голови Ірина Мирна нагородила  небайдужих до спорту жителів  громади  Грамотами за активну участь у спортивному житті громади, популяризації спорту на території громади та багаторічну сумлінну працю в галузі фізичної культури та спорту. Ірина Мирна подякувала всім за чудове спортивне дійство і побажала глядачам та учасникам міцного здоров’я і спортивного довголіття.

Фото без опису

   Після святкового концерту і конкурсів відбувся футбольний матч 14-го туру першої ліги чемпіонату Тернопільської  області  за  участю ФК «Нива» (Підгайці)- ФК «Вишнівець» , який закінчився з рахунком  1-2 на користь гостів.

Фото без опису

   Такі культурно - спортивні заходи є дуже важливими для жителів громади, адже популяризація спорту -  це крок на зустріч здоровій та сильній духом нації.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису