У Підгаєцькій громаді відбулися урочистості з нагоди Дня працівника цивільного захисту та пожежної охорони!

  • 2078

     17 вересня в Україні відзначають професійне свято  працівники  цивільного захисту України  та пожежної охорони.

     З нагоди Дня рятівника в 14 ДПРЧ 2 ДПРЗ Головного управління  ДСНС  України в Тернопільській області відбулися урочистості за участю міського голови Ігоря Мерени, заступника начальника 2 ДПРЗ Головного управління ДСНС в Тернопільській області Василя Кулявого, заступників міського голови Надії Лучки та Ірини Мирної і начальника відділу з питань транспорту, благоустрою, інфраструктури, цивільного захисту та охорони праці Михайла Рудого.

Фото без опису

    Міський голова Ігор Мерена привітав всіх присутніх із професійним святом та висловив вдячність працівникам цивільного захисту та пожежної охорони за їхню сумлінну та важку повсякденну працю, адже кожне врятоване життя – це подвиг, який заслуговує на найвище визнання та пошану. Міський голова побажав всім міцного здоров’я, професійної витримки та якнайменше тривожних викликів.

     Також міський голова  Ігор Мерена вручив грамоти Підгаєцької міської ради працівникам цивільного захисту та пожежної охорони 14 ДПРЧ 2 ДПРЗ Головного управління ДСНС в Тернопільській області за сумлінне, самовіддане, високопрофесійне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня рятівника.

Фото без опису

        Василь Кулявий,  заступник начальника 2 ДПРЗ Головного управління ДСНС в Тернопільській області,  зачитав привітання від начальника Головного управління, полковника служби цивільного захисту Віктора Маслея.

     Василь Кулявий  також відповідно до витягу із наказу про  присвоєння спеціальних  звань присвоїв чергові  спеціальні звання молодшому начальницькому складу  Віктору Мацалапу, Тарасу Ядловському і Андрію Фанзі та вручив грамоти  Тернопільської обласної державної адміністрації  працівникам14 ДПРЧ 2 ДПРЗ Головного управління ДСНС в Тернопільській області  за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з  нагоди Дня рятівника.

Фото без опису

      День рятівника – це справді важливе свято не тільки для працівників цивільного захисту та пожежної охорони , а й для всіх громадян України та жителів нашої громади. Життя є дуже непередбачуваним і  кожний громадянин відчуває  себе у більшій  безпеці, якщо є поряд такі люди, які у будь-яку хвилину готові прийти на допомогу, ризикуючи власним життям.

     Дякуємо за вашу сумлінну і жертовну працю!

Фото без опису

Фото без опису