Завдяки зусиллям міського голови Ігоря Мерени кошти від надходження плати за надання адміністративних послуг органами міграційної служби на території Підгаєцької громади відтепер знову надходитимуть до міського бюджету

  • 499

     Відтепер кошти від надходження плати за надання адміністративних послуг органами міграційної служби на території Підгаєцької громади знову надходитимуть до міського бюджету.

     Нагадаємо, що з листопада 2019 року у зв’язку із ліквідацією Підгаєцького районного сектору УДМС та створення Бережанського відділу УДМС України у Тернопільській області усі кошти від послуг, які надавалися працівниками міграційної служби на території Підгаєцького району, почали надходити до бюджету м. Бережани. Внаслідок цього Підгаєцький  міський бюджет недоотромував запланованих надходжень .

    Міський голова Ігор Мерена після обрання його на посаду пообіцяв, що зробить все можливе аби кошти від послуг органів міграційної служби, які надаються на території громади,  знову надходили до міського бюджету.

    Внаслідок тривалих переговорів врешті – решт  створено Сектор оформлення документів Бережанського відділу УДМС  України в Тернопільській області.

      15 вересня у рамках робочого візиту та з нагоди відкриття Сектору  до Підгаєцької міської територіальної  громади завітав начальник  УДМС України  в Тернопільській області Ярослав Давибіда. Він прийняв особисту участь у процесі прийому заяв- анкет на оформлення адміністративних послуг.

      Міський голова Ігор Мерена поспілкувався з  Ярославом Давибідою із важливих питань, а також висловив вдячність начальнику УДМС України  в Тернопільській області за те, що він пішов на зустріч нашій громаді.

     Отже, завдяки  спільним зусиллям керівництва Підгаєцької громади та начальства УДМС України в Тернопільській області  створено Сектор, що дасть можливість збільшити надходження  до міського бюджету.

Фото без опису