Благодійна допомога від фонду «Together for Ukraine Foundation» для КНП «Підгаєцька центральна районна лікарня»

  • 1004

      9 вересня  2021 року до КНП «Підгаєцька центральна районна лікарня» завітали гості:   голова благодійного фонду "Together for Ukraine Foundation"  Віталій Ільчишин,  міський голова Збаразької міської територіальної громади Роман Полікровський, його заступник  Володимир Богайчук та пастор Церкви ХВЄ Руслан Полікровський.

     Гостей радо зустріли міський голова Ігор Мерена, медичний директор  КНП «Підгаєцька центральна районна лікарня» Люба Крамарчук та завідувач Відділення анестезіології та інтенсивної терапії Борис Боднарчук.

Фото без опису

    Гості привезли медичну допомогу для КНП «Підгаєцька центральна районна лікарня», а саме: медикаменти,  медичне оснащення, засоби індивідуального захисту та інше.  

    Нагадаємо, що у березні саме благодійний   фонд  «Together for Ukraine Foundation» подарував надзвичайно потрібні та стратегічно важливі апарати: пересувний палатний ренгенапарат та оцифровувач рентгензнімків.  

     Гості поспілкувалися із керівним складом комунального закладу та у ході розмови було визначено потреби лікарні, з якими  голова благодійного фонду Віталій Ільчишин пообіцяв    допомогти по мірі можливості.

     Міський голова Ігор Мерена та медичний директор комунального закладу Люба Крамарчук  від імені Ігоря Кушніра,  головного лікаря КНП «Підгаєцька міська центральна лікарня»,  висловили вдячність за благодійну допомогу і побажали гостям міцного здоров’я, сили та наснаги  і надалі творити добрі  справи.

     Нехай добро, дароване людям, повернеться Вам сторицею!

Фото без опису

Фото без опису