У Різдво Пресвятої Богородиці в селі Литвинів було подвійне свято - празник та вперше за часи незалежності нашої держави у селі запрацювало вуличне освітлення!

  • 472

       Вуличне освітлення важлива складова благоустрою Підгаєцької громади.  Стан вуличного освітлення  у селах є досить актуальною проблемою на сьогоднішній день, але крок за кроком ситуація поступово покращується.

      Звичайно, наявність  вуличного освітлення  завжди відігравало значну роль, адже воно убезпечує транспортний та пішохідний рух, робить середовище більш затишним та  естетичним.

     Жителі села Литвинів у Різдво Пресвятої Богородиці, святкуючи празник у селі, вже мали можливість ввечері повертатись додому від рідних та друзів освітленими вулицями : Центральна та Застав’я, відповідно підсвічено 3 підстанції.

     Також є важливим є те, що вуличне освітлення працюватиме біля школи і  у зимовий період школярі   повертатимуться безпечно додому вже освітленою вулицею.


     Дякуємо Михайлу Шиндирівському, старості Литвинівського старостинського округу, за активну позицію у відстоюванні інтересів жителів старостинського округу та працівникам  Підгаєцького РЕМ ВАТ «Тернопільобленерго» за виконані роботи.
   
     Михайло Шиндирівський  зазначив, що на сьогоднішній день освітлено  центральні вулиці, а на наступний рік планується освітлення бічних вулиць. 

 

      Питанням благоустрою завжди переймається міський голова Ігор Мерена, котрий поставив за мету вирішення проблеми освітлення вулиць у селах одним з головних пріоритетів  у своїй діяльності. Це питання Ігор Мерена  тримає на особистому контролі, адже забезпечити  комфорт і безпеку жителям громади – це одне із першочергових завдань міського голови. 

    Рудники- наступне село, де найближчим часом  теж запалають вуличні ліхтарі!

Фото без опису