Оголошення про проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності

  • 446

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності
для здійснення незалежної оцінки земельної ділянки, що розташована за адресою: Тернопільська область, Тернопільський район, с. Сільце, вулиця Монастириська, 14а.

        

Проводиться відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки земельної ділянки, що розташована за адресою: Тернопільська область, Тернопільський район, село Сільце, вулиця Монастириська, 14а, з метою її продажу власнику нерухомого майна, що знаходиться на даній земельній ділянці.

Документи від суб’єктів оціночної діяльності приймаються за адресою м.Підгайці, вул. Шевченка, 39 (відділ з питань земельних відносин, охорони навколишнього середовища міської ради) до 08 жовтня 2021 року включно. 

          

         Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності буде проводитися 11 жовтня 2021 року.

         

Експерти, які бажають взяти участь в оголошеному конкурсі, подають  на розгляд Комісії конкурсну документацію, яка складається із:

Конкурсної пропозиції щодо умов оплати, відповідно до калькуляції витрат - виконання робіт з оцінки, а також строку виконання робіт (у календарних днях), підписаної претендентом і скріпленої печаткою (у разі її наявності) та запечатаної в окремому конверті;

Підтвердних документів, до яких належать, належать:

а) Заява на участь у конкурсі відбору суб’єктів оціночної діяльності  за встановленою формою.

б) Згода на обробку персональних даних.

в) Копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку.

г) Копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, виданого Фондом державного майна України.

д) Інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та залучаються ним, з незалежної оцінки майна тощо).

 Контактний номер телефону 0968332506.

 

Фото без опису