У Підгаєцькій міській територіальній громаді відбувся конкурс стрілецької та повстанської пісні "За Україну, за її волю..."

  • 1731

          Пісня – це голос народу, який торкається струн серця  кожного із нас, а повстанська пісня – це душа українського народу, яка увібрала біль і страждання наших славних козаків, січових стрільців та всіх тих, хто віддав своє життя за волю  і незалежність України  під час  національно-визвольної боротьби першої половини XX століття.

         У Підгаєцькій міській територіальній громаді у Народному Домі відбувся конкурс стрілецької та повстанської пісні "За Україну, за її волю..."

Фото без опису

        Одинадцять  колективів художньої самодіяльності сільських клубних закладів взяли участь у цьому чудовому конкурсі, а саме: дует сільського клубного закладу села Сільце, дует сільських клубних закладів сіл Яблунівка та Середнє, вокально - хоровий колектив села Боків, а також дебютували у конкурсі хоровий колектив села Бронгалівка, вокально- інструментальний дует села Старе Місто, вокальний ансамбль дівчат села Поплави.

Фото без опису

       До глибини душі зворушило присутніх неймовірне виконання  балади про повстанця Романом Жирським, солістом  сільського Будинку культури села Новосілка. Фаворитом конкурсу стала вокалістка села Мирне Вікторія Димчишин. Вкотре підтвердив свій професіоналізм колектив сільського будинку культури села Мужилів, дует сільського клубного закладу села Юстинівка та  аматорський колектив сільського клубного закладу села Білокриниця.

Фото без опису

      Дякуємо усім за підготовку та участь у конкурсі стрілецької та повстанської пісні "За Україну, за її волю..." Кращі колективи візьмуть участь у святковій програмі з нагоди Дня Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва, Дня УПА та  Дня захисника України 14 жовтня.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису