Міський голова Ігор Мерена провів особистий виїзний прийом громадян у Білокриницькому та Вербівському старостинських округах

  • 1792

     Міський голова Ігор Мерена провів особистий виїзний прийом громадян  у Білокриницькому та Вербівському старостинських округах. 

     8 жовтня 2021 року  міський голова провів особистий виїзний прийом громадян  у Білокриницькому старостинському окрузі. На виїзному прийомі також були присутні староста округу Іван Чайківський, працівники міської ради та жителі сіл округу.

       У ході зустрічі було обговорено ряд актуальних питань . Жителі старостинського округу також  озвучили і свої проблеми. Зокрема, жителі села Бронгалівки просили  перекрити покрівлю у сільському клубі  і вирішити проблему із бродячими собаками у старостинському окрузі. Під час  зустрічі  обговорили ремонт комунальних доріг у селах Вага, Бронгалівка, Михайлівка та  облаштування дитячого майданчика  у селі Білокриниця.

      12 жовтня 2021 року  міський голова Ігор Мерена провів  особистий виїзний прийом громадян у Вербівському старостинському окрузі. На зустрічі були присутні староста округу Марія Лапчак, працівники міської ради та жителі сіл округу.

Фото без опису

      На зустрічі усі бажаючі висловили свої наболілі проблеми та озвучили ряд актуальних питань: харчування багатодітних сімей в школі, пільговий проїзд у громадському транспорті, реставрація церкви. Одне із болючих питань  – це ремонт комунальної вулиці Центральна у селі Вербів. Міський голова Ігор Мерена пообіцяв максимально посприяти ремонту  дороги по даній вулиці, адже , справді, цю проїжджу частину важко назвати дорогою.

Фото без опису

 

     Крім цього, під час виїзного прийому з’ясувалось, що жителі громади неправильно проінформовані у питанні виділення земельних ділянок. Громадянам роз’яснено, що до 01 квітня 2022 року тимчасово призупинено надання дозволів лише щодо нововідведених земельних ділянок. У випадку, якщо людина користується земельною ділянкою на підставі рішення сільської/міської ради, то вона може продовжити процедуру приватизації без будь-яких обмежень.

Фото без опису

      Міський голова  Ігор Мерена продовжуватиме проводити виїзні прийоми громадян по всіх старостинських округах Підгаєцької міської територіальної громади. Якщо ви маєте бажання прийти, поспілкуватися та  висловити свої  проблеми, то слідкуйте, будь ласка,  за розкладом виїзних прийомів громадян на офіційному сайті Підгаєцької міської ради.