19 жовтня розпочала роботу 14 сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання

  • 752

Фото без опису

 

        Розпочала роботу 14 сесія Підгаєцької міської ради. На розгляд сесії винесено 200  питань порядку денного. На першому пленарному засіданні, яке відбулося 19 жовтня 2021 року, розглянуто 92 питання.      

      Депутати заслухали звіти про роботу старости Білокриницького старостинского округу Івана Чайківського, старости Вербівського старостинского округу Марії Лапчак, старости Гнильченського старостинского округу Дарії Плекан та старости  Литвинівського старостинського округу Михайла Шиндирівського.  Активна дискусія велася стосовно роботи та повноважень старостів у старостинських округах.  

Фото без опису

Фото без опису

           Депутатами внесено зміни до  режиму роботи та Статуту комунальної установи «Підгаєцький інклюзивно-ресурсний центр» Підгаєцької міської ради,  прийнято рішення про зміну типу та назви (перейменування) Підгаєцької спеціалізованої загальноосвітньої школи І ступеня Підгаєцької міської ради Тернопільської області.

          Внесено зміни до міського бюджету на 2021 рік, а також зміни до фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Підгаєцької міської ради на 2021 рік. Прийнято ряд рішень, що стосуються надання дозволів та затвердження детальних планів території.

        Також депутатами Підгаєцької міської ради за поданням депутатської фракції політичної партії "Європейська Солідарність" прийнято звернення до Кабінету Міністрів України стосовно забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами на психолого –педагогічні та корекційно-розвиткові послуги в інклюзивно-ресурсних центрах.

Фото без опису

Решту питань, які розглянуті на першому пленарному засіданні, стосуються вирішення земельних питань.

          Чотирнадцята сесія продовжить свою роботу  22 жовтня 2021 року, початок о 10.00 год.

 

Фото без описуФото без опису