Підгаєцька громада інформує

  • 461

                       Фото без опису

Попри труднощі з укладанням договорів  на постачання газу, станом на 29 жовтня 2021 року усі заклади освіти підключенні до постачання газу та працюватимуть у звичному режимі. Ремонтні роботи проводяться  лише у опорному закладі «Підгаєцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів».

Станом на сьогодні заклади громади подали усі пакети документів для підписання договорів на постачання газу з компанією «Нафтогаз Трейдинг» за ціною до 18 тис. грн за тисячу кубів.

Щиро дякуємо керівнику Підгаєцької дільниці Бережанського УЕГГ Пенкальській Галині Станіславівні    за сприяння та підключення закладів освіти, охорони здоров"я, культури  Підгаєцької міської ради.

Як ми повідомляли раніше, через проблеми із постачаннямм газу вчасно почати опалювальний сезон вдалось лише у тих садочках, де є котли на альтернативні види палива.

Нагадаємо, що через відмови компаній постачати газ бюджетним установам за пільговими цінами по країні органи місцевого самоврядування масово оголошували надзвичайні ситуації.

Через це в Україні, зокрема у Підгаєцькій громаді, не могли повноцінно розпочати опалювальний сезон: під загрозою опинились школи, садочки та лікарні.