Увага! Опитування жителів ПІДГАЄЦЬКОЇ міської територіальної громади

  • 990

Шановні мешканці Підгаєцької громади!

     Ми з вами пройшли перші кроки становлення громади, разом досягали успіху та переживали за невдачі, але продовжуємо працювати для досягнення головної мети – сталого розвитку, комфортного проживання та добробуту кожної сім'ї нашої громади.

    Анкета, яку Вам пропонуємо, дозволить органам місцевого самоврядування ознайомитись з поглядами і думками жителів нашої  громади. Ми віримо, що отримана таким чином інформація, дозволить міській раді та іншим  установам громади вдосконалювати громадські послуги і надасть можливість планувати розвиток нашої спільноти.

     Результати будуть використані під час створення Стратегії розвитку  нашої громади – документу, який становить план діяльності органів місцевого самоврядування.

    Участь в опитуванні є добровільною. Ви можете відмовитися від відповідей на деякі запитання. У цьому випадку, будь ласка, просто пропустіть ці питання, на які з будь-яких причин не хочете відповідати.

     Анкета може бути спільно заповнена усіма членами Вашої сім'ї - будь ласка, обговоріть відповіді і зазначте ту відповідь, яка найкраще відображає погляди, що панують у вашому домі.

     Анкета повністю анонімна - ваші відповіді на питання є конфіденційними. Вся отримана інформація буде використовуватися виключно для формування узагальнених  висновків. 

      Заздалегідь дякуємо за Ваші час і зусилля, присвячені заповненню анкети. Результати дослідження будуть оприлюднені на офіційному сайті Підгаєцької міської ради та офіційній сторінці міської ради  у Facebook .

 

З повагою міський голова                                Ігор МЕРЕНА
 

Щоб заповнити анкету перейдіть за посиланням: Анкета – опитування жителів ПІДГАЄЦЬКОЇ міської територіальної громади 

Дякуємо за Ваш час і співпрацю!

Ваші відповіді є вкрай важливими для зміцнення та розвитку громади.

Фото без опису