"Працівники культури та майстри народного мистецтва вкладають свою душу у кожний мистецький номер і таким чином популяризують українську культуру серед громадськості", - міський голова Ігор Мерена

  • 438

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята!
 
 Солов’їна українська мова, мелодійна українська пісня, патріотична та пронизлива українська поезія і проза, запальний український гопак незгасимим полум’ям передаються від серця до серця із покоління в покоління завдяки таким людям  як Ви!

Людям із вишитим серцем та щирою душею, людям, для яких українська культура – це релігія, людям, які титанічною працею роблять все можливе, щоб не перервати цей ланцюжок культурної спадщини.    

Без працівників культури та майстрів народного  мистецтва не обходиться жодний захід у Підгаєцькій громаді. Ви вкладаєте  свою душу у кожний мистецький номер і таким чином популяризуєте українську культуру серед громадськості!

Ви – креативні, творчі, ініціативні, розумні, а саме головне – Ви любите Україну і Підгаєччину!  

Тож у цей святковий день дозвольте від щирого серця побажати Вам міцного здоров’я, творчого натхнення, успіху, добробуту, довголіття на сцені та вдячних глядачів!

Нехай вогник любові до культури та народного мистецтва завжди палає  у вашій душі!

З повагою міський голова Ігор Мерена