З нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва у Підгаєцькій міській територіальній громаді відбулися урочистості

  • 1914

      Українці із давніх-  давен славляться своєю багатою історією, звичаями та традиціями.  Неповторна самобутня  українська культура, яка передається з покоління в покоління, робить нас унікальною нацією.

     Нація, котра  має чим гордитися, нація, мова народу якої  визнана однією із наймелодійніших у світі, нація, танець «Гопак»  якої вражає своєю майстерністю, нація, котра  вміє і знає як відстоювати свою солов’їну мову,  віру та культуру.

      З нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва у Підгаєцькій міській територіальній громаді  відбулися урочистості. Важко оцінити діяльність людей, які все своє життя присвятили популяризації української культури, адже їхній внесок у розвиток української  культури на рівні держави та  громади  є безцінним.

Фото без опису

      Працівники культури та аматори народного мистецтва завжди тримають руку на пульсі культурних подій у Підгаєцькій громаді. Вони несуть у маси українську культуру, яка є нашим генетичним кодом і візитною карткою на міжнародній арені.

     У Народному  Домі працівниками галузі культури була підготовлена цікава та змістовна культурна програма за участю народних та аматорських колективів.

Фото без опису

      Грамотами Підгаєцької  міської ради було  нагороджено кращих працівників галузі культури.
Допоки у культурі  працюють такі талановиті, творчі, кваліфіковані та  патріотично налаштовані люди
, до тих пір українська культура та культурне життя  громади у надійних руках.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису