Відбулася робоча зустріч між міським головою Ігорем Мереною та народним депутатом Іваном Чайківським

  • 1427

     Міський голова Ігор Мерена та народний депутат Іван Чайківський провели  робочу зустріч. Також на цій зустрічі були присутні заступник міського голови Надія Лучка і начальник відділу економічного розвитку, інвестицій, розвитку підприємництва, сільського господарства та фермерства Марія Погребнюк.

Фото без опису

      Під час зустрічі було обговорено питання  щодо співпраці з метою реалізації проєктів за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально економічного розвитку, зокрема: реконструкції котельні дитячого садочка "Журавлик" з встановленням твердопаливного котла, реконструкції системи опалення і котельні Завалівської ЗОШ I-III ступенів,  розвитку молочного скотарства на території Підгаєцької громади та залучення інвестицій у цей напрям.

       Між міським головою та народним депутатом  відбулась розмова щодо розвитку сімейних форм господарювання у громаді та налагодження ефективної комунікації з мешканцями громади.

      Також під час зустрічі міський голова Ігор Мерена та народний депутат Іван Чайківський обговорили питання взаємодії керівництва громади з народним депутатом для напрацювання спільних дієвих заходів на шляху розвитку Підгаєцької міської територіальної громади.