Міський голова Ігор Мерена привітав працівників сільського господарства із професійний святом

  • 304

Шановні прицівники сільського господарства Підгаєцької міської громади!

     Прийміть щирі вітання  з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства.

     Із давніх- давен український народ славиться своєю працьовитістю і любов’ю до рідної плодючої землі. Завдяки титанічній праці та наполегливості дбайливі господарі збирають багаті урожаї і тим самим забезпечують українців найнеобхіднішим для життя!

      Земля – це наше основне національне багатство, а Підгаєччина – це аграрний край, де сільське господарство займає основну нішу економіки. Наші аграрії працьовиті, відповідальні, цілеспрямовані, досвідчені люди, які люблять і вболівають за свій рідний край. Як кажуть у народі:  «Що посієш , те й пожнеш» А зерно, посіяне із любов’ю та добротою, неодмінно проросте і дасть родючі плоди.

      З почуттям глибокої шани і поваги щиро дякую усім працівникам сільського господарства - хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва - за самовіддану працю, за патріотизм, за мудрість, за наполегливість.

     Нехай Ваша благородна праця завжди буде гідно оцінена, нехай врожай завжди перевищує ваші очікування, а життєві плани нехай втілюється на благо рідних та батьківщини.

     Бажаю, щоб як і на аграрній, так і на життєвій нивах було без стихій, щоб Господь посилав місце здоров’я, благополуччя, родинний затишок, добробут та благословення!

З повагою міський голова Ігор Мерена