"Помаранчева Революція та Революція Гідності докорінно змінили світогляд українців та продемонстрували світовій спільноті, що українці є сміливою, справедливою, свободолюбивою та гордою нацією", - міський голова Ігор Мерена

  • 321

Шановна українська націє, дорога Підгаєцька громадо!

Фото без опису

    Сьогодні, у день величного християнського свята – Собору Архистратига Михаїла, український народ відзначає День Гідності та Свободи.

     Помаранчева Революція та Революція Гідності  докорінно змінили світогляд українців та продемонстрували світовій спільноті, що українці є сміливою, справедливою, свободолюбивою та гордою нацією, яка сповідує демократичні і європейські цінності та служить «ідеалам Майдану» -  Свободі та Гідності!

      Сьогодні ми схиляємо голови та вшановуємо світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні та говоримо слова вдячності їхнім родинам, всім учасникам революції Гідгості, які вийшли на Майдан захистити свої права та відновити справедливість,  всім тим відважним патріотам, які стоять на сторожі захисту національних інтересів та територіальної цілісності нашої держави, і всім тим Героям,  котрі свідомо йдуть на зустріч із смертю, щоб не дати можливості ворогу пройти дальше.

       Гідність – це у нас в крові. Гідність – це вміти сказати «Ні», коли принижують нашу українську честь. Гідність – це  йти воювати на Схід, коли ворог зайшов у нашу рідну домівку. Гідність – це йти на смерть заради кращого майбутнього наших дітей.

     А що таке  «Гідність» ніколи не зрозуміє той народ, який тисячоліттями загарбує чужі території та знущається над моральними та державними цінностями.

     Тож у цей, по - особливому трепетний день, хочу побажати всім нам віри та сили духу, патріотизму, реалізацій усіх цілей та здійснення мрій! Нехай у кожній українській родині панує мир, спокій та радість.

      Пам’ятаймо, що тільки у єдності сила, що по одинці ми безсилі, а разом -  ми нескорений український народ, який вміє дати відсіч ворогу і знає, що означає бути повноправним господарем на своїй рідній землі!
 
    З Днем Гідності та Свободи, Україно!
    З Днем Гідності та Свободи дорога Підгаєцька громадо!
           Слава Україні! Героям Слава!

З повагою міський голова Ігор Мерена