Відбулася робоча зустріч між міським головою Ігорем Мереною та Михайлом Джусем, генеральним директором КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради

  • 1279

      26 листопада 2021 року відбулася робоча зустріч між міським головою Ігорем Мереною та генеральним директором КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради. На зустрічі також була присутня Оксана Солтисяк,  завідувач Підгаєцької підстанції КНП« Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради.

Фото без опису

     Мета робочого візиту Михайла Ярославовича – передача  автомобіля марки «Сітроен» в користування Підгаєцькій підстанції КНП« Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради.

Фото без опису

        У ході зустрічі Ігор Мерена та Михайло Джус поспілкувались про  нагальні  проблеми у медицині та шляхи їх вирішення,  оглянули переданий  автомобіль, а також стан приміщень, де перебувають автомобілі екстренної допомоги.

        Міський голова Ігор Мерена та завідувач Підгаєцької підстанції Оксана Солтисяк  подякували  гостям за візит та за переданий автомобіль екстреної медичної  допомоги, який неодмінно сприятиме у наданні своєчасної та ефективної медичної допомоги хворим у Підгаєцькій громаді.