1 грудня 2021 року відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Підгаєцькій міській раді

  • 954

     1 грудня 2021 року в актовому залі Підгаєцької міської ради відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Підгаєцькій міській раді.

      У ході засідання були розглянуті такі  питання:

      1. Про стан готовності захисних споруд цивільного захисту до укриття населення.

Доповідач: Рудий Михайло – начальник відділу з питань транспорту, благоустрою, інфраструктури, цивільного захисту та охорони праці  Підгаєцької міської ради.

     2.  Про затвердження Плану роботи місцевої комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Підгаєцькій міській раді на 2022 рік.

Доповідач:  Рудий Михайло – начальник відділу з питань транспорту, благоустрою, інфраструктури, цивільного захисту та охорони праці  Підгаєцької міської ради.

Фото без опису

      3. Про розгортання пунктів обігріву на території Підгаєцької міської територіальної громади в осінньо-зимовий період 2021/2022 років.

Доповідач: Кулявий Василь – заступник начальника 2 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Тернопільській області.

Фото без опису

У підсумку засідання вирішили:

По першому питанні:

1) Інформацію взяти до відома.

2)  Балансоутримувачу протирадіаційного укриття, ДНЗ  «Підгаєцький професійний аграрний ліцей» привести захисну споруду до вимог нормативних документів щодо її утримання, відповідно до наказу МВС України від 09.07.2018 року №579 «Про затвердження вимог з питань використання та обліку захисних споруд цивільного захисту».

3) Відділу з питань транспорту, благоустрою, інфраструктури, цивільного захисту та охорони праці в наступному році забезпечити поточний ремонт найпростіших укриттів, відповідно до Програми захисту населення і територій Підгаєцької міської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2025 роки, укомплектувати необхідним обладнанням виготовити необхідну документацію.

 По другому питанні:

1) Затвердити План роботи місцевої комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Підгаєцькій міській раді на 2022 рік .

 2) Засідання комісії проводити відповідно до затвердженого плану роботи в установлені терміни з розглядом зазначених питань.

По третьому питанні:

Затвердити перелік пунктів обігріву на території Підгаєцької міської територіальної громади в осінньо-зимовий період 2021/2022 років.

Фото без опису