Щирі вітання міському голові Мерені Ігорю Семеновичу з нагоди ювілею!

  • 1747

Шановний Ігоре Семеновичу!

У цей прекрасний грудневий день колектив Підгаєцької міської ради, депутатський корпус та виконавчий комітет щиро вітають Вас із ювілеєм!

 55 років – це життєва мудрість та повага, стабільність та достатній досвід, міцна родина та  вірні друзі поряд.

55 років - це та точка пункту призначення у Вашому житті, коли на шляху до неї вже траплялись  і сильні грози, і пориви нестримного вітру, і раптові землетруси, і ясне сонячне сяйво, і дрібний дощик.

 Проте, не зважаючи на різноманітні, а інколи і складні життєві погодні умови, Ви стали самодостатньою, сильною, вольовою та успішною особистістю. Особистістю, котрій жителі Підгаєччини довірили керівництво молодої Підгаєцької громади.

Тож у цей святковий день хочемо висловити Вам слова вдячності за самовіддану щоденну працю та  виваженість, за цілеспрямованість та відповідальність, яку Ви взяли на себе і достойно несете перед жителями громади.

Ваш ентузіазм та доброта, величезна кількість ідей та планів і почуття гумору є прикладом для наслідування.

Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, любові, благополуччя, добра, миру та невичерпної енергії і натхнення у будь-яких починаннях на благо нашої громади.

І навіть, якщо на Вашій життєвій стежині  траплятимуться сильні грози, то пам’ятайте, що після кожної зливи завжди з’являється Веселка та виходить Сонце!

Тож нехай, Ігоре Семеновичу,  рідні люди Вас завжди надихають, колеги розуміють, друзі підтримують, а Господь благословляє на Многії літа!

З повагою колектив  Підгаєцької міської ради, депутатський корпус та виконавчий комітет!

Фото без опису