6 грудня 2021 року з нагоди державного свята Збройних сил України у КЗ «Культурно- бібліотечний центр» Підгаєцької міської ради відбувся пізнавально- патріотичний захід

  • 773

     06 грудня 2021 року  своє професійне свято відзначають  військовослужбовці  Збройних сил України.

     Українська армія - це найнадійніший гарант суверенітету, цілісності та незалежності нашої держави.  Українська армія - це той міцний фундамент, від якого залежить оборонна функція держави. Українська  армія стала ще більш боєздатнішою, потужнішою та сильнішою, адже наші військові вже протягом восьми років з гідністю і честю захищають українську землю від ворога на Сході.   

Фото без опису

      З нагоди державного свята Збройних сил України  у  КЗ «Культурно- бібліотечний центр» Підгаєцької міської ради відбувся пізнавально- патріотичний захід, на якому були присутні наші військовослужбовці, учасники АТО, працівники культури та старшокласники.

      Ведучі культурного заходу Леся Максимчак та Софія Дюг розповіли історію Збройних сил України, адже саме сьогодні виповнюється 30 років з моменту їх створення.  

      До присутніх звернулися наші військовослужбовці і отець Михайло Бісовський, настоятель Храму святого Архистратига Михаїла села Голгоча, який поділився своїм досвідом  служіння капелана  на  російсько-українській війні.

     Жіночий ансамбль  «Калина» село Мужилів  виконав тужливу  пісню «Журавлі», яку присвятив нашим Героям- Кіборгам. Фото без опису

Фото без опису

      Галина Гонсьор, директор КЗ "Культурно- бібліотечний центр",  розповіла також історію створення  волонтерського руху, який відіграв і продовжує відігравати надважливу роль у становленні та розбудові нашої держави.

     Директор привітала всіх причетних до волонтерського руху із Міжнародним днем волонтерів, який українці відзначали 5 грудня.

Фото без опису

 

        Своїми спогадами  поділився із присутніми Юрій Пухайло, голова громадської організації Підгаєцьких волонтерів соціально- підприємницького кооперативу  «Бункер- Тур», учасник російсько- української війни. Він подякував всім захисникам і волонтерам за їх жертовність, мужність та героїзм, а також  закликав молоде покоління  вступати до молодіжної організації «Станиця Пласт» у Підгайцях, де з дитинства виховують у бойовому дусі і прищеплюють любов до Бога та України.

Фото без опису

     Чудовий патріотичний захід  у КЗ «Культурно- бібліотечний центр» завершився цікавими конкурсами, де хлопці та дівчата мали змогу продемонструвати свої вміння пришивати ґудзики та бинтувати поранених.

       Бажаємо всім нашим захисникам міцного здоров’я,  щастя, бойового духу та витримки.

       І завжди повертайтеся живими…

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису