Привітання міського голови Ігоря Мерени з нагоди Дня місцевого самоврядування

  • 679

Шановні депутати та працівники органів місцевого самоврядування!

Фото без опису

Прийміть найщиріші вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування! Місцеве самоврядування – є основним із засад конституційного ладу України і саме ця форма народовладдя виступає однією із найважливіших принципів організації та функціонування влади в суспільстві та державі.

Органи місцевого самоврядування складають основу громадянського суспільства і є тим фундаментом, від міцності якого залежить успішність, розвиток та процвітання громади. А міцний фундамент громади не можливо побудувати без взаємодії, порозуміння та взаємодопомоги усіх учасників процесу.

Успіх місцевої влади залежить не тільки від компетенції та наполегливості  працівників органів місцевого самоврядування, а й від активності громадян, вміння працювати спільно, знаходити компроміси у вирішенні будь-яких конфліктних питань та готовності сприймати конструктивну критику. 

Прогресивна та успішна громада – це та спільна мета, до якої ми пліч-о-пліч маємо крокувати, долаючи всі перешкоди на шляху.

З нагоди професійного свята висловлюю вдячність усім депутатам, працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування за сумлінну працю та активну громадську позицію у розбудові нашої держави та молодої Підгаєцької громади.

      Нехай цей святковий день принесе Вам океан незабутніх вражень, море  позитивних емоцій та нестримний водопад  приємних несподіванок.

      Тож  бажаю всім, хто працює на користь громади, відстоює її інтереси та щиро вболіває за її майбутнє міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку , натхнення , наполегливості та єдності задля досягнення спільної мети -  успішної розбудови  Підгаєцької міської територіальної громади.

З повагою міський голова Ігор Мерена