Відбулася 16 позачергова сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання

  • 1120

Фото без опису 
 

           Сьогодні відбулась 16 позачергова сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання. До Порядку денного сесії було внесено 5 питань. Зокрема, депутати внесли зміни до Програми розвитку та фінансової підтримки КНП «Центр первинної медико- санітарної допомоги» Підгаєцької міської ради на 2021-2023 рік в частині збільшення фінансування установи, внесли зміни до міського бюджету на 2021 рік. Начальник фінансового відділу Ольга Полячук повідомила, що Підгаєцька міська рада завершує цей рік без заборгованостей та без жодних невиконаних фінансових зобов’язань.  Станом на сьогоднішній день виконано річний план по бюджету. 
Фото без опису

Також депутатами затверджено графік проведення звітів депутатів Підгаєцької міської ради перед виборцями про їхню діяльність у 2021 році:

 Депутатська фракція політичної партії «Європейська Солідарність»звітує 22 грудня 2021 року о 13.00 год;

Депутатська фракція політичної партії « ВО «Батьківщина» - 23 грудня 2021 року о 14.00 год;

Депутати, обрані від політичної партії « Правий Сектор» - 24 грудня 2021 року о 13.00 год;

Депутатська фракція політичної партії «Слуга народу» - 24 грудня 2021 року о 15.00 год.

Місце проведення звітів - зал засідань Підгаєцької міської ради за адресою м. Підгайці, вул. Бережанська, 8.  
Фото без опису

 За ініціативою депутатської фракції політичної партії «Європейська Солідарність» депутатами прийнято звернення депутатів Підгаєцької міської ради до Президента України, Верховної Ради України щодо неприпустимості набрання чинності проєктом закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» (реєстр.№ВР 5600).

За пропозицією депутата від політичної партії «Правий Сектор» Юрія Пухайла прийнято звернення депутатів Підгаєцької  міської ради до Верховної Ради України з приводу підтримки законопроекту 5708-1 «Про право на самозахист та володіння цивільною вогнепальною зброєю».

Фото без опису  У Різному депутати обговорили питання, що стосуються  забезпечення діяльності депутатів міської ради, питання вдосконалення процедури поіменного голосування та  покращення технічного супроводу сесій Підгаєцької міської ради.Завершилась 16 сесія Підгаєцької міської ради  спільним виконанням Державного Гімну України.