Святий Миколай приніс подарунок жителям села Завалова: засвітились ліхтарі на вулицях Івана Франка, Долина та Монастирська

  • 860

     "Вуличне освітлення, особливо у зимовий період, є надзвичайно важливою складовою благоустрою кожного населеного пункту, адже освітлені вулиці - це у першу чергу безпека жителів громади  у вечірній та нічний час. Ми продовжуватимемо працювати у тому ж напрямку та робити умови проживання наших жителів громади більш комфортнішими", - наголошує міський голова Ігор Мерена.

       Після сіл Голгоча, Новосілка, Литвинів, Рудники засвітились і ліхтарів у селі Завалів на вулицях Івана Франка,  Долина та Монастирська.

      Щиро дякуємо старості Завалівського старостинського округу Світлані Дорош, котра приклала максимум зусиль зі своєї сторони, щоб запрацювало вуличне освітлення на вищезазначених вулицях та працівникам  Підгаєцького РЕМ ВАТ «Тернопільобленерго» за виконані роботи.

     На сьогоднішній день продовжуються ремонтні роботи по встановленню вуличного освітлення у селі Завалів, а саме по вулиці Центральній та у селі Заставче.