22 грудня завершила роботу остання у цьому році сімнадцята сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання

  • 1161

      22 грудня завершила роботу остання у цьому році сімнадцята сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання.   На розгляд сесії було винесено 258 питань порядку денного. 

      На першому пленарному засіданні, яке відбулось 21 грудня, було розглянуто переважну більшість питань, зокрема усі земельні питання. На другому пленарному засіданні 22 грудня депутатами прийнято основний фінансовий документ громади - рішення про міський бюджет на 2022 рік, а також ще 8 рішень, які стосувалися різних сфер життєдіяльності.

Фото без опису

       Прийняттю основного фінансового документу передували гострі дискусії, обговорення на розширених ( за участю усіх бажаючих) засіданнях бюджетної комісії. Після тривалих обговорень рішення про міський бюджет на 2022 рік було прийнято.

Фото без опису

       Також на цій сесії було затверджено Методику розрахунку орендної плати за майно, яке належить до комунальної власності Підгаєцької міської територіальної громади.  Внесено зміни до структури комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Підгаєцької міської ради Тернопільської області, в зв’язку із чим     виведено із структури КНП «ЦПМСД» 10 ФАПів та створено 10 медичних пунктів тимчасового базування. 

Фото без опису

      Прийнято рішення про внесення змін до Статуту та організаційної структури КНП «Підгаєцька міська лікарня» Підгаєцької міської ради, згідно з яким із структури виведено  пологове відділення у зв’язку із неможливістю проведення медичної діяльності з надання  акушерської допомоги та непідписанням з НСЗУ пакету медичних гарантій за даним напрямком (менше 150 пологів на рік).

Фото без опису

      Також на цій сесії було прийнято ряд рішень, що стосуються організаційних змін у структурі ради ( створення відділу соціального захисту у зв’язку із змінами у законодавстві), надано згоду на створення органів самоорганізації населення - вуличних комітетів у селах Голгоча і Мозолівка. Затверджено звіт про здійснення державної регуляторної політики Підгаєцькою міською радою у 2021 році та План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Підгаєцької міської ради на 2022 рік, прийнято ряд рішень у сфері містобудівної діяльності. Затверджено звіти старостів Мирненського, Носівського, Поплавського, Сільцівського, Староміського, Угринівського старостинських округів Підгаєцької  міської  ради.

Фото без опису

      Наприкінці міський голова Ігор Мерена подякував депутатам за роботу у 2021 році та побажав усім щасливого Нового року та Різдвяних свят. Завершилась сімнадцята сесія Підгаєцької міської ради спільним виконанням Державного гімну України.

Фото без опису