Міський голова Ігор Мерена провів робочу зустріч із народним депутатом України Іваном Чайківським та першим заступником голови Тернопільської обласної ради Володимиром Болєщуком

  • 346

      Сьогодні, 04 лютого 2022  року, міський голова Ігор Мерена провів робочу зустріч із народним  депутатом України Іваном Чайківським та першим заступником голови Тернопільської обласної ради Володимиром Болєщуком.

     Шановні гості та керівництво громади завітали до Музичної школи Підгаєцької міської ради, в якій нещодавно завершився капітальний ремонт приміщення. Вартість виконаних ремонтних робіт становила 600 тис. грн, з яких  500 тис. грн - це кошти субвенції на здійснення заходів щодо соціально- економічного розвитку окремих територій, а 100 тис. грн. було виділено із бюджету Підгаєцького міської ради.

Фото без опису

      Також кошти субвенції на здійснення  заходів щодо соціально - економічного розвитку вже виділено на дитячі майданчики, які будуть найближчим часом встановлені у таких селах Підгаєцької громади як Мужилів, Мирне, Голгоча та Новосілка.    

      Гостей приємно вразили талановиті творчі номери, які продемонстрували учні  Музичної школи. Директор Музичної школи Василь Задорожний, вчителі та діти не приховували радості від того, що відтепер вони будуть  викладати та навчатися у комфортних умовах.

Фото без опису

   Ігор Мерена висловив  вдячність Івану Чайківському та Володимиру Болєщуку  за сприяння у проведені капітального  ремонту приміщення Музичної школи Підгаєцької міської ради і наголосив, що навчання дітей у  комфортних умовах є важливою складовою у процесі отримання якісної освіти.

Фото без опису

    Міський голова та народний депутат зазначили, що тісна співпраця завжди дає позитивні результати, які сприяють успішному  розвитку громади.

     Іван Чайківський та Володимир Болєщук також провели зустріч у актовому залі Підгаєцької міської ради із депутатами, старостами старостинських округ та всіма  бажаючими. У ході розмови було обговорено ряд важливих питань у  сфері сільського господарства, інфраструктури доріг, оподаткування та економічного розвитку Підгаєцької громади.

Фото без опису

     Гості подякували керівництву громади  за теплий прийом та наголосили на подальшій співпраці, яка є важливим  компонентом успішного та прогресивного розвитку громади.

Фото без опису