14 лютого 2022 року відбудеться чергова вісімнадцята сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання

  • 363

Фото без опису

14 лютого 2022 року о 10.00 год в приміщенні Народного Дому м.Підгаєць відбудеться  чергова вісімнадцята  сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання. Сесію скликано на підставі розпорядження міського голови № 8-од від 04 лютого  2022 року.

 

На розгляд сесії міської ради заплановано винести питання:

 

1.Про затвердження плану роботи Підгаєцької міської ради на 2022 рік.

 2. Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових у визначений  час доби  на території Підгаєцької міської територіальної громади.

 3. Про стан виконання міського бюджету за 2021 рік.

4.Про затвердження звіту про використання коштів цільового фонду міського бюджету за 2021 року.

  5. Про затвердження змін до Програми розвитку та фінансової підтримки

     КНП«Підгаєцька міська лікарня» Підгаєцької міської ради.

 6. Про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік.

  7. Про затвердження Положення про порядок складання, затвердження, внесення змін  та звіт про виконання  фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради.

   8. Про затвердження змін до фінансового плану КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради на 2021 рік

  9. Про затвердження звіту про виконання  фінансового плану КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради за 2021 рік.

   10. Про затвердження Програми  «Захисник Вітчизни» на 2022-2025 роки.

    11.Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення Підгаєцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

    12.Про затвердження Програми побудови  військово-меморіального комплексу у м.Підгайці Підгаєцької міської територіальної громади на 2022 рік.

  13. Про затвердження Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, проведення фестивалів, конкурсів та інших театралізованих,видовищних, культурно – масових заходів відділом,

туризму, молоді та спорту міської ради в Підгаєцькій міській територіальній громаді на 2022 – 2025 роки.

 14. Про затвердження Програми розвитку футболу в Підгаєцькій міській територіальній громаді  на 2022-2024 роки.

 15. Про затвердження переліку та вартості платних послуг, що надаються КЗ «Централізована клубна система» Підгаєцької міської ради.

   16. Про  затвердження базової мережі закладів культури.

 17. Про внесення змін до Правил благоустрою території населених пунктів Підгаєцької міської територіальної громади.

  18. Про затвердження переліку об’єктів капітального ремонту вулиць м.Підгайці, який буде здійснюватись у 2022 році.

  19. Про затвердження напрямків використання коштів цільового фонду

Підгаєцької міської ради.

 20. Про затвердження Концепції розвитку цифрових компетентностей жителів Підгаєцької міської територіальної громади.

 21. Про  впорядкування структури Підгаєцької міської ради.

  22. Про надання дозволу на розробку детального плану території

гр. Добранському  В.П.

  23. Про надання дозволу на розробку детального плану території гр. Залуцькій М.В.

  24.  Про затвердження детального плану  території с. Мужилів.

   25.  Про затвердження детального плану  території с.Вербів

   26. Про звернення депутатів Підгаєцької міської ради до Президента України В.Зеленського, Голови Служби Безпеки України І.Баканова, Генерального прокурора І.Венедіктової, міністра внутрішніх справ України Д.Монастирського, виконувача обов’язків Директора Державного бюро розслідувань О.Сухачова щодо необхідності посилення боротьби з колаборантами.

     27. Про зміни у порядку заповнення та подання декларації особи,         уповноваженої на виконання функцій

   28. Про звернення депутатів Підгаєцької міської ради до Верховної ради України, Президента України, Генерального прокурора України щодо недопущення здійснення політичного переслідування лідера опозиції, п’ятого президента України.

29.    Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Підгаєцької міської територіальної громади

30. Про перехід відумерлої спадщини у вигляді права на земельну частку (пай), що належала Кіт І. І., у комунальну власність Підгаєцької міської територіальної громади.

31.Про включення земельних ділянок в перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності права оренди на які пропонуються до продажу на земельних торгах окремими лотами.

32.  Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, розташованих на території Підгаєцької міської територіальної громади для подальшого продажу прав оренди.

33. Про затвердження документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності під міським стадіоном з кадастровим номером 6124810100:02:003:0073.

 34. Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності під Підгаєцьким міським парком (біля ставу) для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення.

35. Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності під Підгаєцьким міським парком (біля ставу) для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту.

36.Про проведення інвентаризації земельних ділянок приватної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

 37.Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

38.Про затвердження документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 6124882500:02:001:0053 та надання земельної ділянки в постійне користування Завалівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Підгаєцької міської ради Тернопільської області

         39.Про уточнення місця розташування земельної ділянки з кадастровим номером 6124886500:04:001:0025

         40. Про надання дозволу Гуралю І. А. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби

         41. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування комунальному сільськогосподарському підприємству Підгаєцької міської ради «Підгаєцький фермер» на території Вербівського старостинського округу

         42. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування комунальному сільськогосподарському підприємству Підгаєцької міської ради «Підгаєцький фермер» на території Носівського старостинського округу

         43. Про внесення змін в рішення сесії міської ради №378 від 10.03.2017

         44. Про внесення змін в рішення сесії міської ради №118 від 06.04.2016

         45.Про внесення змін в рішення сесії міської ради №1386 від 05.08.2021

         46.Про внесення змін в рішення сесії міської ради №136 від 05.02.2021

         47.Про внесення змін в рішення сесії міської ради №2233 від 21.12.2021

         48.Про внесення змін в рішення сесії міської ради №1761 від 19.10.2021

         49.Про внесення змін в рішення сесії міської ради №2104 від 26.11.2021

         50.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування ОСББ «Щаслива оселя»

         51.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в постійне користування ОСББ «Бережанська-9»

         52.Про приватизацію земельних ділянок Новіцьким В. Б.

            53.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну власність Самусенко Г. М., Осипюку О. Ю.

         54.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність Ковалик Г. Д.

         55.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність Фулавко В. М.

         56.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Алєксєєвій Л. Б.

         57.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Барбарич М. В.

         58.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Бачинській А. Є.

         59.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Білій М. М.

         60. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Благому М. Є.

         61.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Борсуку П. І.

         62.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Гіні В. В.

         63.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Грабській С. Н.

         64.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Гусак М. І.

         65.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Дюк В. І.

         66.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Загородній М. О.

         67.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Колодницькому Є. М.

         68.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Левандович М. Г.

         69.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Медицькій Г. М.

         70.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Павлишин М. Є.

         71.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Палію І. Б.

         72.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Петришин О. І.

         73.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Покан О. Н.

         74.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Ригайло А. Г.

         75.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Танчак М. С.

         76.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Тихій В. Й.

         77.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Тихому М. Г.

         78.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Топоровській Д. С.

         79.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Чабаранку В. М.

         80.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Шав’як М. В.

         81.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Яремку Г. В.

         82.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Бобецькому Л. Я.

         83.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Квецко О. В.

         84.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Маличу М. М.

         85.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Оробчуку Я. М.

         86.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Оробчуку Я. М.

         87.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Романишину І. Г., Джус Г. Г.

         88.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Романишину І. Г.

         89.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Фатюк Л. С.

         90.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Базилів Г. Я.

         91.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Барану З. В.

         92.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Бетазату В. О.

         93.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Бацьмазі С. В.

         94.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Бачинській О. С.

         95.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Борсук Я. Є.

         96.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Брику В. М.

         97.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Василишину І. Й.

         98.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Василів М. Г.

         99.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Войтухів О. П.

         100.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Гайдукевич Г. П.

         101.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Глові Л. М.

         102.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Гловіцькій Л. І.

         103.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну  сумісну власність  Голояд І. О., Голояд Р. І., Голояд Н. Й., Голояд К. І.

         104.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Грабській М. Т.

         105.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Гуралю М. А.

         106.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Данчук М. Й.

         107.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Довжинській К. Є.

         108.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Долінській О. П.

         109. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Жабаку М. М.

         110.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Зорику М. М.

         111.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Іванів М. Я.

         112.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Івасенку А. С.

         113. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Калакурі М. М.

         114.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність  Калакурі Я. В., Демчишин Я. І.

         115.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Катерняк М. І.

         116.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність  Квашуку М. П., Квашук М. І., Гурей О. С., Натині І. М., Квашуку Р. М.

         117.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Ковалику С. Г.

         118.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Кравсу М. Р.

         119.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Куйдану А. Л.

         120.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Кулику М. Б.

         121.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність  Купратій М. Я., Купратому І. І., Купратому І. І., Будзяк С. І.

         122.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Кучинській О. Є.

         123.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Кучмі Р. В.

         124.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Лапчаку П. Є.

         125.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Магу В. С.

         126.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну  сумісну власність  Мороз Г. П., Семенюк С. Б., Морозу В. Б.

         127.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Морозу І. С.

         128.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Морозу С. С.

         129.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Осадець М. П.

         130.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Папішу М. Д.

         131.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Плекан М. В.

         132.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Плескуну В. М.

         133.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Проху С. Р.

         134.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Радіоновій Г. П.

         135.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Ригайлу І. О.

         136.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Сабату І. В.

         137.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Савчук Я. Г.

         138.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну  сумісну власність  Семенюк О. Д., Шкіль О. С.

         139.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Скасківу І. А.

         140.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Фаник О. З.

         141.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Хованцю А. В.

         142.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Хомич З. М.

         143.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Циб Л. Р.

         144.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Чибрасу В. П.

         145.Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Чупаку П. В.

         146. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Шкірі Г. М.

147. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Шкірі С. М.

148. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Шушевичу І. В.

149. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Бойко Р. Б.

150. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Гулі І. Т.

151. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Калану В. Р.

152. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Кудлі Л. Я.

153. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Мазур Є. П.

154. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Пазяку І. М.

155. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Палію М. І.

156. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Роніку С. М.

157. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Тимцюраку О. В.

158. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Тимчук О. П.

159. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Ухачу З. В.

160. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Халупі І. З.

         161. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Шкірі З. С.

162. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Андроняку І. П.

163. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Борис І. М.

164. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Бромірській М. І.

165. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Вовк О. Б.

166. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Войтухів О. П.

167. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Грабській М. Т.

168. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Гуралю М. А.

169. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Дигідю В. І.

170. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Думі І. М.

171. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Жабаку М. М.

172. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Зорику М.М.

173. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Іванів М. Я.

174. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Калакурі М. М.

175. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Катерняку І. Б.

176. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Козовик С. М.

177. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Котику Р. О.

178. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Кришталевич Н. С.

179. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Куйдану А. Л.

180. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Кушці П. О.

181. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Масирі О. П.

182. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Морозу І. С.

183. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Плекан М. В.

184. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Ригайлу І. О.

185. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Чабан О. М.

186. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Чибрасу В. П.

187. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Шаламею Є. С.

188. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Шкіряку Ф. Д.

189. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність  Борсук Я. Є.

190. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність  Венгриновичу Ю. П.

191. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у спільну сумісну власність  Коник І. Й., Стецко М. Й.

192. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність  Костенко Н. І.

193. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність  Куйдану А. Л.

194. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність  Мохун А. М.

195. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність  Муравській М. М.

196. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність  Суканець Н. В.

197. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність  Цюрпіті Г. С.

198. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність  Шкірі М. В.

199. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Алексеєву М. З.

200. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Антонів О. О.

201. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бавдису В. М.

202. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бандурі Н. Я.

203. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бачинській Л. В.

204. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бзовому О. В.

205.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Білецькому А. М.

206.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Білецькому З. М.

207.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Блажківу І. І.

         208. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Борис Н. Д.

209. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бусько А. В.

210. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Возняку В. А.

211. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Врублевичу М. Б.

212. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гаврищук І. М.

213. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гаєцькому І. І.

214. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гальчак О. О.

215. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Ганчар О. І.

216. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гіні О. Р.

217. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гіні Р. М.

218. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гладій Г. І.

219. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гладій Х. В.

220. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гладію В. Є.

221. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гречкосій Т. М.

222. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гринчук Н. І.

223. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Демчишин Я. І.

224. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Джулинській Я. Й.

225. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Дзюбінському В. П.

226. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Дзядикевич Г. З.

227. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Добрянській У. І.

228. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Душняку Я. М.

229. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Івасенку А. С.

230. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Квашуку Р. М.

231. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Ковалик Н. С.

232. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Ковалику С. Г.

233. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Комарницькій Н. М.

234. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кочак О. П.

235. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Крутиголові Н. М.

236. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кунашко О. Ф.

237. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Лучці Г. Д.

238. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Мазуру С. Г.

239. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Мандибур Г. Р.

240. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Медицькому А. І.

241. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Медицькому З. В.

242. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Медюх І. А.

243. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Мохун П. В.

244. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Музиці Ю. М.

245. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  М’якуш Г. І.

246. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Надбережному І. М.

247. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Натині І. М.

248. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Нискоклон Г. М.

249. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Нискоклон Л. І.

250. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Нискоклон Н. Я.

251. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Нискоклону І. І.

252. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Орляку П. В.

253. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Пазяк Г. В.

254. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Палій І. О.

255. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Палій М. Д.

256. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Пеляк Р. П.

257. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Покорній О. Г.

258. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Пономаренко А. І.

259. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Прачуку Є. Б.

260. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Псьоті С. В.

261. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Ригайло Г. І.

262. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Ригайлу М. Г.

263. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Русин О. М.

264. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Самусенко Г. М.

265. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Свінціцькому П. М.

266. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Строїчу А. В.

267. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Стульковському В. Є.

268. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Топоровському І. Т.

269. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Тур Н. Б.

270. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Федорів І. Р.

271. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Фурді М. М.

272. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Циб Л. М.

273. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Цибульській Х. В.

274. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Чорній Г. Я.

275. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Шкірі Г. М.

276. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Шкромюку В. М.

277. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Яровому І. І.

278. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва у власність  Брик З. Є.

279. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва у власність  Брику В. М.

280. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва у власність  Луцишину А. П.

281. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва у власність  Хоптій Г. П.

282. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Жувкевич Г. І.

283. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Садовській Г. М.

284. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Цибульській Г. І.

 

285. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бабій О. В.

286. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Баран С. П.

287. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бащію А. Я.

288. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бекерській Г. Я.

289. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бендзак М. Я.

290. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Білик М. П.

291. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Боднарчуку В. І.

292. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бордун Г. Я.

293. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Вислоцькому С. В.

294. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гаврищуку А. Г.

295. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гайдукевич М. Я.

296. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гловіцькій Л. І.

297. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гловіцькому М. Й.

298. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гордіці Є. Г.

299. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гоцко Н. Г.

300. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гунчаку І. П.

301. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гураль М. М.

302. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гурневичу В. Ф.

303. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гусару В. П.

304. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Демчишину Я. А.

305. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Джулинському Р. І.

306. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Димінському І. Т.

307. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Домарацькій П. І.

308. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Жук І. М.

309. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Залуцькому Р. Г.

310. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Їжак С. В.

311. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кавці Я. Я.

312. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Карому В. Б.

313. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кліщ Л. З.

314. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Комарницькій Н. Г.

315. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Корбі В. М.

316. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Котику П. К.

317. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Красію Н. П.

318. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Крук О. Л.

319. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Крутиголові М. В.

320. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кулику М. Б.

321. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кулієвич М. В.

322. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Куньці Г. В.

323. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кучинській О. Є.

324.  Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кучмі В. М.

325. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кучмі В. П.

326. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кучмі В. Т.

327. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кучмі Г. В.

328. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кучмі Т. М.

329. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Лапчаку П. Є.

330. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Лішнянській О. І.

331. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Луціву Т. С.

332. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Магу В. С.

333. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Майбороді М. В.

334. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Манявській Л. М.

335. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Марфіяну В. Й.

336. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Мацьківу Л. О.

337. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Монастирському В. І.

338. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Моравській Л. Р.

339. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Мороз Н. В.

340. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Мороз У. І.

341. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Мохун Г. П.

342. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Нікітюку В. А.

343. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Пелих Т. Ю.

344. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Перегінцю В. М.

345. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Пованді Л. В.

346. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Пониті О. М.

347. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Профецькому І. Г.

348. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Радіоновій Г. П.

349. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Рачій Р. В.

350. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Ридош О. І.

351.Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Семенюк О. Д.

352. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Сеньків Т. В.

353. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Солтисяк Т. Ю.

354. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Сопінці О. М.

355. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Сулятицькій Г. М.

356. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Сулятицькому М. М.

357. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Тронці Н. Я.

358. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Фенику Ю. І.

359. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Хоптію І. П.

360. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Циб Л. Р.

361. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Цибульській Р. Р.

362. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Цяпалу М. І.

363. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Цяпі О. Б.

364. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Шаль М. І.

365. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Шаль С. В.

366. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Штогрину М. Ю.

367. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва  Войтович Н. М.

368. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва  Гловіцькій Л. І.

369. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва  Гловіцькому М. Й.

370. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва  Кучмі Р. В.

371. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва  Пелих Т. Ю.

372. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Котику Р. О.

373. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Надбережному І. М.

374.Про відмову Бабій О. В. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою оформлення права власності на них

375. Про відмову Бендзак Г. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

376. Про відмову Білецькій М. В. у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

377. Про відмову Василів М. Г. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою оформлення права власності на них

378. Про відмову Василів М. Г. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою оформлення права власності на них

379. Про відмову Вороні З. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

380. Про відмову Донецькій М. Я. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

381. Про відмову Жарому Г. М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

382. Про відмову Ковалику О. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

383. Про відмову Кучинській Л. П. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

384. Про відмову Мамчак Г. М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

385. Про відмову Новіцькому Б. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

386. Про відмову Палію В. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

387. Про відмову Палію В. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

388. Про відмову Палію В. Я. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

389. Про відмову Палію І. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

390. Про відмову Палію Р. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

391. Про відмову Потураю І. Я. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

392. Про відмову Прачуку Т. П. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою оформлення права власності

393. Про відмову Пустановській Г. Я. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

394.Про відмову Самусенку Є. М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

395. Про відмову Хрептак Г. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

396.Про відмову Чистуху І. Є. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

397. Про відмову Шагану І. Г. у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

398. Про відмову Шкірі С. М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

         399. Про відмову Банах О. Р. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

               400. Різне.

 

На сесію запрошуються депутати Підгаєцької міської ради, старости.