На провулку Лесі Українки (м. Підгайці) та вулиці Утратниця (с. Старе Місто) буде здійснений капітальний ремонт!

  • 266

      Не секрет, що однією із найболючіших проблем Підгаєцької громади є стан доріг та вулиць. І це не дивно, адже через недостатнє фінансування протягом багатьох років ремонт автомобільних доріг і вулиць здійснювався не у повному обсязі.

       Міський голова Ігор Мерена неодноразово наголошував, що покращення дорожньої інфраструктури Підгаєцької громади – це першочергове завдання теперішньої міської влади.    

  

Фото без опису

      Завдяки спільним зусиллям народного депутата Івана Калаура, голови Тернопільської ОДА Володимира Труша та співпраці міського голови Ігоря Мерени  вже зроблений перший вагомий крок: розроблена проєктно- кошторисна документація для здійснення капітального ремонту на провулку Лесі Українки (м. Підгайці) на суму – 2, 6 млн. грн та вулиці Утратниця (с. Старе Місто) на суму  – 2,4 млн. грн. Кошти на відповідні ремонтні дорожні  роботи вже виділено із державного бюджету.

       Як кажуть у народі : «Один у полі не воїн», тому міський голова Ігор Мерена висловлює вдячність народному депутату Івану Калауру та голові Тернопільської ОДА  Володимиру Трушу за сприяння у виділенні коштів на ремонт вищезгаданих вулиць нашої громади.

     Як бачимо, тісна співпраця  завжди дає свої плоди, сприяє успішному розвитку громади та покращує рівень життя її мешканців.