У Підгаєцькій громаді молились за мир та спокій в Україні з нагоди Дня Єдності!

  • 269

    Сьогодні, 16 лютого, у місті Підгайці на Майдані Незалежності Всечесні отці разом із керівництвом та жителями Підгаєцької громади молились за мир та спокій в Україні з нагоди Дня Єдності, який вперше відзначається у нашій державі.

    Над Східною Україною вже восьмий рік як нависла чорна хмара війни, на якій гине цвіт української нації. І ворог не відступає, а прагне ще більше вторгнутись на нашу святу споконвічну українську землю.

Фото без опису

    На заході з нагоди Дня Єдності, організованому працівниками Народного Дому, до Всечесних отців та жителів Підгаєцької громади звернувся міський голова Ігор Мерена, котрий наголосив, що українці є єдиними у своєму прагненні до миру та свободи. Міський голова зазначив, що вже восьмий рік як українці захищають рідну землю і будуть прожовжувати мужньо її захищати та ніколи не стануть на коліна перед загарбником.

Фото без опису

     Всечесні отці разом із усіма присутніми на площі помолились за мир та спокій в Україні і закликали жителів  громади до єдності та щоденної милитви у такий тривожний час.

     Ми, українці, миролюбна нація, але, якщо ворог наступатиме, ми захищатимемо свою землю до останньої краплі крові. Символічно, що під час сьогоднішнього заходу з нагоди Дня Єдності чорна зграя ворон обсіла хрест та куполи на храмі Всіх Святих Українського Народу, але прилетів білий голуб і повів чорних птахів за собою високо у небо, після чого ворони розлетілись.

Фото без опису

     Ми, український народ, віримо, що добро обов’язково переможе зло і Господь відведе будь – яку загрозу від України, а ворог неодмінно відступить від нашої рідної землі.

Слава нашим військовим!
Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису