14 лютого 2022 року розпочала роботу вісімнадцята сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання

  • 483

       14 лютого 2022  року розпочала роботу вісімнадцята сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання. На розгляд сесії внесено 400 питань порядку денного, ще два питання було внесено на початку сесії.

Фото без опису

        Під час першого пленарного засідання депутати розглянули 28 важливих питань порядку денного. Так, депутатами було затверджено звіт про виконання міського бюджету за 2021 рік та звіт про використання коштів цільового фонду міського бюджету за минулий рік, внесено зміни до міського бюджету на 2022 рік. Зокрема, передбачено співфінансування на придбання шкільного автобуса у сумі 1,150 млн. грн (трансферт із міського бюджету до обласного бюджету, що становить 50 % від загальної вартості, спрямовано 300 тис.грн Підгаєцькій лікарні для оплати за проведення медогляду призовників у 2022 році, 98,0 тис.грн для КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” міської ради для реалізації Програми розвитку і фінансової допомоги цього підприємства, 49,900 тис.грн на виконання заходів із запобігання і ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та стихійного лиха, а також трансферт із міського бюджету до обласного бюджету у сумі 60,0 тис.грн на придбання путівок.  Внесено зміни до фінансового плану КНП”Підгаєцька центральна міська лікарня” та затверджено звіт про виконання фінансового плану цього підприємства за 2021 рік.

Фото без опису

      Також депутатами затверджено п’ять важливих програм  із різних сфер життєдіяльності громади, про які буде описано детальніше.

       Внесено  зміни  до Правил благоустрою території населених пунктів Підгаєцької міської територіальної громади, затверджено Концепцію розвитку цифрових компетентностей жителів Підгаєцької міської територіальної громади, напрямки використання коштів цільового фонду Підгаєцької міської ради та прийнято ряд інших важливих рішень,що стосуються  різних сфер життєдіяльності громади.

       Після цього депутати внесли зміни до структури ради та затвердили на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Керницького Івана Петровича.

Фото без опису

        Депутати розглянули ряд проектів рішень по депутатських зверненнях, про які буде описано детальніше. Міським головою було внесено пропозицію прийняти звернення до громадськості із закликом до єднання і консолідації зусиль перед загрозою вторгнення, яке було майже одностайно підтримане депутатами.

      Також до відома депутатів було доведено інформацію про зміни в порядку декларування осіб, уповноваженихна виконання функцій держави та місцевого самоврядування. 

Фото без опису

       Після більше як трьохгодинної роботи сесії міський голова оголосив перерву між пленаарними засіданнями до 10.00 год 17 лютого 2022 року.  На другому пленарному засіданні заплановано розглянути 373 питання порядку денного сесії, які стосуються вирішення земельних питань.

Фото без опису

Фото без опису