На черговій 18-й сесії Підгаєцької міської ради депутатами різних політичних фракцій було ініційовано три звернення

  • 910

       На черговій 18-й сесії Підгаєцької міської ради депутатами різних політичних фракцій, а саме  ВО «Батьківщина», ПП «Європейська Солідарність» та ПП «Слуга Народу» було ініційовано три звернення.

      Звернення за ініціативи депутатів  фракції ВО  “Батьківщина” щодо негайного вжиття заходів з метою нормалізації роботи підприємців було прийнято на сесії депутатами Підгаєцької міської ради. Текст звернення нижче.   

 

Фото без опису

        Звернення ініційоване депутатами фракції «Слуга Народу» до Президента України В.Зеленського, Голови Служби Безпеки України І.Баканова, Генерального прокурора І.Венедіктової, міністра внутрішніх справ України Д.Монастирського, виконувача обов’язків Директора Державного бюро розслідувань О.Сухачова щодо необхідності посилення боротьби з колаборантами не було підтримане депутатами Підгаєцької міської ради.

 

Фото без опису

     

     Звернення, яке підготували депутати фракції «Європейська Солідарність» до Верховної ради України, Президента України, Генерального прокурора України щодо недопущення здійснення політичного переслідування лідера опозиції, п’ятого президента України П. Порошенка  не набрало необхідної кількості голосів.

Фото без опису

  

     До вашої уваги текст звернення ініційоване депутатською фракцією ВО "Батьківщина”.                   

Президенту України

Володимиру ЗЕЛЕНСЬКОМУ

Прем’єр-міністру України

Денису ШМИГАЛЮ

Голові Верховної Ради України

Руслану СТЕФАНЧУКУ

 

Звернення

    Податкові ініціативи представників діючої влади з початком цього року створили нестерпні умови для роботи дрібних підприємців. З початку року, біля Верховної ради України, представники ФОП-ів виборюють право гідно та чесно працювати у власній країні . На жаль, влада не просто не чує вимог багатотисячної спільноти підприємців, але й застосовує проти них репресії.

     Саме фінансово заможні і незалежні від держави громадяни не раз запобігали спробам встановити в нашій країні авторитаризм. Вони були в числі перших, хто пішов захищати країну від зовнішньої загрози в 2014 році, а решта з них долучилися до створення потужного волонтерського руху.

    Але саме зараз проти цього активного населення оголошена фіскально – податкова війна, спрямована на знищення самозайнятих людей.

    Ми вимагаємо у Верховної ради України невідкладно розглянути законопроєкти №5866 та 5866-1, як невідкладні, щоб дати можливість людям, по яким і так вдарили локдауни, жити, працювати та забезпечувати свої родини.

    Також вимагаємо припинити переслідування підприємців, закрити усі кримінальні справи та виконати вимоги, які дрібний бізнес висунув до влади!

 

                      Прийнято на 18-й сесії  Підгаєцької міської ради

  восьмого скликання

14 лютого 2022 р