Оприлюднено проєкт регуляторного акта

  • 245

Фото без опису     

 

 

 

 

 

 Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо, про оприлюдення проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу -проєкту рішення Підгаєцької міської ради «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових у визначений  час доби  на території Підгаєцької міської територіальної громади»

          Проєкт рішення підготовлено відповідно до Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання органам місцевого самоврядування повноважень встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму».

          На даний час у Підгаєцькій міській територіальній громаді  відсутній нормативно-правовий акт, який би дав можливість вирішити питання впорядкування торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями у вечірній та нічний час. Подібне рішення було прийняте Підгаєцькою міською радою ще до утворення громади, тому його дія поширювалася лише на території м. Підгайці.

          Проєктом рішення Підгаєцької міської ради «Про заборону продажу пива,

алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових у визначений  час доби  на території Підгаєцької міської територіальної громади» пропонується встановити заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових у об’єктах торгівлі, крім підприємств ресторанного господарства, у період з 22-00 до 8-00 години кожного дня.

 

З проєктом рішення Підгаєцької міської ради та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Підгаєцької міської ради за електронною адресою: https://pidgayci-miskrada.gov.ua/regulyatorna-politika/

    

          Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються відділом економічного  розвитку, інвестицій, розвитку підприємництва, сільського господарства та фермерства Підгаєцької міської ради  протягом одного місяця з моменту оприлюднення проєкту цього рішення до «22» березня 2022 року, в письмовій формі за поштовою адресою: 48000, м. Підгайці, вул. Шевченка, 39, а також на електронну пошту : 04058462@gov.ua