22 лютого 2022 року відбулося друге пленарне засідання 18-ї сесії Підгаєцької міської ради

  • 338

    Сьогодні, 22 лютого 2022 року, відбулося друге пленарне засідання 18-ї сесії Підгаєцької міської ради. Не зважаючи на невисоку явку ( 16 депутатів),  із 373 земельних питань, запланованих для розгляду, на сьогоднішньому засіданні розглянуто 200. 

Фото без опису

   Також за пропозицією депутата Юрія Пухайла внесено зміни до міського бюджету на 2022 рік для придбання генератора електричної напруги на випадок знеструмлення для забезпечення водопостачання у громаді, а за пропозицією постійної комісії з питань бюджету - на виготовлення проектної документації на будівництво спортмайданчика.  Депутат Ю. Пухайло запропонував також внести зміни до програми « Захисник Вітчизни» з метою збільшення фінансування для придбання навчально-  імітаційної зброї для військово- патріотичного виховання молоді у навчальних закладах та молодіжних громадських організаціях. Це питання буде обов’язково внесено до порядку денного чергової сесії. 

Фото без опису     Решту питань порядку денного сесії ( більше 170), що стосуються надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою та передачі земельних ділянок у власність (для прийняття яких необхідно 2/3 голосів від загального складу ради), вирішено розглянути на третьому пленарному засіданні, яке відбудеться у четвер, 24 лютого о 10:00 год у Народному Домі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису