Підгаєччина попрощалася із вірним сином України, Героєм, льотчиком ударної авіації Корпаном Олександром Богдановичем

  • 243

    Підгаєччина попрощалася із вірним сином України, Героєм, льотчиком ударної авіації  
Корпаном Олександром Богдановичем (08.09.1994- 02.03.2022), котрий героїчно загинув, захищаючи рідну землю від російської агресії.

Фото без опису

    Батько Героя уродженець села Галич, котрий також був військовим льотчиком. Прощання відбулося у церкві Преображення Господнього, а військовий церемоніал прощання пройшов за участі духовенства та військових на Майдані Незалежності м. Підгайці. Поховали Героя Олександра на центральному  кладовищі м. Підгайці.

Фото без опису

    Олександр Корпан - капітан, 299 бригада тактичної авіації імені генерала Василя Никофорова. Кращий льотчик ударної авіації за підсумками 2021 року. Учасник бойових дій, постійно залучався до складу операцій Об’єднаних Сил на сході України.

    Ця страшна війна забирає цвіт української нації. Україна кровоточить, Україна плаче…Проте такі героїчни вчинки наших захисників роблять нас сильнішими! Ми не маємо права падати духом, адже Герої віддають своє життя за нас з вами, за світле майбутнє нашої держави, тому ми повинні продовжувати боротьбу!  Ми маємо бути сильними морально та духовно аби давати гідну відсіч ворогу та здобути перемогу!

    Вічна пам’ять Герою… Герої не вмирають…
    Слава Україні…

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису