Волонтери з технікуму Лісного міста Міліча Польща Technikum Lesne w Miliczu передали до Підгаєцької міської ради ліки, засоби гігієни, продукти, солодощі, бакалію та генератор електричного струму

  • 235

 

    Волонтери з  технікуму Лісного міста Міліча Польща Technikum Lesne w Miliczu  передали до Підгаєцької міської ради ліки, засоби гігієни, продукти, солодощі, бакалію та генератор електричного струму.

   Організували збірку допомоги директор технікуму пані Justyna Zarczynska, викладач
Honorata Cierpisz та інші викладачі і студенти.

Фото без опису

    Два роки поспіль директор, викладачі і студенти технікуму приїжджали до міста Підгайці з благородною місією - прибирали польські могили на наших кладовищах. Останній раз до них також доєдналися і наші Підгаєцькі школярі та вчителі.

   І тепер, коли Україна опинилася у біді, польські друзі протягнули руку допомоги. До них також доєднався лікар з міста Каліш лікар Piotr Wojciechowski, котрий передав  медикаменти і дбайливо приклеїв коротку інструкцію українською мовою до кожної коробки з ліками.

Фото без опису

    Ми щиро дякуємо нашим друзям з Польщі за ту неймовірну підтримку і милосердя, яку вони проявляють до потребуючих. Польський народ, жертвуючи свої власні кошти, час і зусилля, допомагає українському народу пережити важкі часи. Дякуємо, що гостинно приймаєте наших матерів і дітей, які через війну вимушено стали біженцями.

   Нехай Господь віддячить сторицею за Ваші добрі справи та щирі серця!

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису