Щира подяка жителям польського міста Кошалін Koszalin, мерії міста, Польському Червоному Хресту, а також Закладу соціального страхування (Zaklad ubezpieczen spolecznych - ZUS) за надану благодійну допомогу

  • 690

    Ми знову отримали велику гуманітарну допомогу від дружнього нам польського народу, а саме медикаменти, павербанки, обладнання для військових, аптечки, термобілизну, теплий одяг, рукавиці, взуття, продукти, памперси та засоби особистої гігієни. Друзі - поляки особисто доставили благодійну допомогу у Підгаєцьку  громаду.

Фото без опису

    Ми щиро вдячні, зокрема, жителям міста Кошалін Koszalin, які зібрали половину привезених речей. Також відбулася збірка коштів у мерії, Польському Червоному Хресті та Закладі соціального страхування (Zaklad ubezpieczen spolecznych - ZUS).

    Іншу половину речей привезли із Варшави, спонсором виступила компанія «Будь Героєм», («Be a Hero» , «Zostan Bohaterem dla Ukrainy»). Ініціаторами збору цих речей є підгайчани Роман Рубінович, працівник швидкої допомоги, та Олег Гайдамаха.

Фото без опису

    Друзі- поляки також доставили медикаменти у Підгаєцьку підстанцію КНП«Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Медичні працівники, у свою чергу, посортували ліки та передадуть на потреби військовослужбовців.

Фото без опису

    Також щиро дякуємо за те, що брати- поляки на зворотньому шляху додому безоплатно  взяли жінок із дітьми до Польщі.

    Нехай Господь воздасть Вам сторицею за доброту та милосердя, яку Ви проявляєте у такий важкий час для українського народу. Неймовірна підтримка братів та сестер із Польщі надає нам впевненості та вселяє віру у перемогу над ворогом.

Слава Україні!  Niech zyje Polska!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису