Підгаєцька громада отримала благодійну допомогу на потреби військових від польської фірми Fibrain, австрійської компанії Rosendahl та автрійських лікарів

  • 221

    Надзвичайно важливу гуманітарну допомогу передав українцям  пан Rafal Kalisz, президент польської фірми Fibrain. Велику кількість медикаментів на значну суму фірма Fibrain отримала від своїх друзів - компанії Rosendahl та лікарів із Стирії (Styria)- регіону Австрії, які активно зібрали допомогу для потреб військових та госпіталей в Україні.

Фото без опису

     Цілий світ сьогодні з Україною та захоплюється мужністю наших воїнів. Люди доброї волі намагаються допомогти українському народу здолати ворога і здобути перемогу над російськими терористами- вбивцями мирного населення.

    Завдяки щирим і милосердним серцям незнайомих доброчинців два буси з медикаментами для потреб медичних закладів і воїнів поїхали в Україну -один бус до Підгаєць, а другий - до Львова, де буде переданий Ігорем Бялком, співвласником ТОВ «Ест-Україна», до медичних закладів та на військові потреби.

    Окрім медикаментів, віце-президент фірми Fibrain пан Rafal Kalisz передав нам інвалідні візки, милиці, ходулі, теплі одіяла, засоби гігієни, ліхтарики та інші вкрай необхідні речі.

Фото без опису

    Ми щиро вдячні усім людям доброї волі, які співчувають біді українського народу та щиро підтримують нас.  Дякуємо  небайдужим підгайчанам, які посприяли отриманню цієї допомоги - Ігорю Бялко (ТОВ «Ест- Україна»), Надії Бялко, Олегу та Богдану Джулі, які перевезли допомогу.  Медикаменти та інші речі, які прибули до нашої громади, будуть передані до військових госпіталів та укомплектовані до аптечок для потреб Збройних Сил України.

Фото без опису

    Спільними зусиллями до перемоги! Тільки спільною працею, молитвою і підтримкою всього світу ми зупинимо ворожу навалу!

    Слава Україні! Героям Слава! Дякуємо Богу, що посилає нам підтримку!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису