Під головуванням міського голови Ігоря Мерени відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Підгаєцькій міській раді

  • 832

    21 березня 2022 року під головуванням міського голови Ігоря Мерени відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Підгаєцькій міській раді. Також на засіданні були присутні заступники міського голови, члени постійної комісії та запрошені.

    На порядку денному стояло питання про розгляд Розрахунку використання паливно-мастильних матеріалів для забезпечення перевезень з допомогою, з метою підтримки Збройних сил України, лікувальних закладів та дитячих будинків.

Фото без опису

    Рудий Михайло, начальник відділу з питань  транспорту, благоустрою, інфраструктури,  цивільного захисту  і охорони праці Підгаєцької  міської  ради, доповів присутнім інформацію щодо здійснення міською територіальною громадою вантажоперевезень з допомогою, комунальним та приватним транспортом для  підтримання Збройних сил України, лікувальних закладів, дитячих будинків в умовах військового стану.  Він подав на розгляд комісії Розрахунок використання паливно-мастильних матеріалів для забезпечення перевезень з допомогою, з метою підтримки Збройних сил України, лікувальних закладів, дитячих будинків.

Фото без опису

       У ході засідання одноголосно вирішили:

       1. Розрахунок використання паливно-мастильних матеріалів для забезпечення перевезень з допомогою, з метою підтримки Збройних сил України, лікувальних закладів, дитячих будинків взяти до відома.

       2. Відділу з питань  транспорту, благоустрою, інфраструктури,  цивільного захисту  і охорони праці Підгаєцької  міської  ради  у встановленому порядку подати Розрахунок використання паливно-мастильних матеріалів для забезпечення перевезень з допомогою, з метою підтримки Збройних сил України, лікувальних закладів, дитячих будинків на розгляд та затвердження виконавчому комітету Підгаєцької міської ради.