Увага: контроль за зростанням цін!

  • 838

 

 
Підгаєцька міська рада висловлює щиру вдячність багатьом підприємцям громади, котрі долучилися до формування надійного і дієвого тилу, тим, хто власною працею, транспортом, продукцією сприяє щодня у забезпеченні постраждалих територій необхідними гуманітарними вантажами - продуктами харчування, медикаментами, засобами гігієни.
Переможемо ворога тільки разом!

Поряд із цим, звертаємо увагу мешканців громади, що враховуючи підтвердження фактів необґрунтованого завищення цін на окремі види продукції, відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та вказівки Держпродспоживслужби України,  міською радою створено робочу групу з питань контролю за цінами на продукти харчування, товари першої необхідності, лікарські засоби та пальне. Робоча група з 24.03.2022 року проводитиме моніторинг цін на зазначені товарні позиції в торгових точках громади. Також розглядатиме скарги від мешканців громади, оформлені належним чином (не анонімні).
При виявленні необґрунтовано завищених цін (враховуватиметься оптова вартість товару, вартість доставки та допустима торгова націнка) з власниками торгової точки буде проведено профілактичну бесіду щодо зниження ціни.
В разі відмови знизити ціну, вживатимуться заходи адміністративного впливу - буде накладено штраф.

 

 

Фото без опису