Великоднє привітання міського голови Ігоря Мерени

  • 384

Шановні жителі громади, дорога українська родино!

Ось і настав один із найсвітліших днів для християнського світу – величне свято Христового Воскресіння.

За давньою українською традицією після Пасхальної служби кожна українська родина збирається за святковим багатим столом, щоб прославляти дар життя, яке подарував нам Христос через  Воскресіння.

На жаль, цей Великдень ми відзначаємо із великою тривогою та нестримним болем у серцях, бо над рідною землею нависла чорна хмара війни.

Страшна кровопролитна війна, яка підступно забирає життя у найкращих… Війна, яка залишила безліч українських сімей без рідної домівки…Війна, яка перетворила за одну ніч мільйони українців у біженців… Війна, через яку в українських родинах за Великоднім столом будуть порожні стільці, бо хтось пішов на війну захищати рідну землю, а хтось вже на Небесах охороняє наш спокій…

Проте так, як Христос переміг смерть, зло та пітьму, так само і Україна з Божою поміччю здолає московську орду і здобуде таку бажану для всієї української нації та цивілізованого світу Перемогу!

Тож нехай це величне свято Христового Воскресіння наповнить ваші серця світлими почуттями віри, надії та любові. Нехай передзвін Великодніх дзвонів принесе душевний спокій, благополуччя, злагоду, мир і благу вість про Перемогу!

У такий тривожний час весь український народ об’єднався у спільній молитві, праці та боротьбі із ворогом. Молимось, щоб Господь оберігав наших мужніх воїнів, бойовим духом яких захоплюється весь світ, і захистив від ворожих куль. Віримо у силу Господньої молитви, міць Збройних Сил України та Українську Перемогу!

 Христос Воскрес! Воїстину Воскрес!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою міський голова Ігор Мерена

Фото без опису