До Дня матері у Підгаєцькій міській раді вручили набори необхідних речей дітям пільгових категорій

  • 397

Простягнути руку допомоги тим, хто у скруті, проявити милосердя до тих, хто найбільше цього потребує, особливо у складні часи випробувань, – це сьогодні християнський обов’язок кожного із нас.

Працівниками Підгаєцької міської ради під керівництвом міського голови Ігоря Мерени до Дня матері  підготовлено та вручено набори необхідних речей  дітям - сиротам і дітям, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на обліку у Службі у справах дітей.

Також пакунки передано дітям із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку в КУ «Центр надання соціальних послуг» Підгаєцької міської ради.  

У результаті 35 сімей нашої громади, в яких проживає 80 дітей, отримали подарунки  напередодні Дня матері. Вміст подарункових наборів формувався в залежності від кількості та віку дітей у сім’ях.

Подарункові набори включали: продукти, дорослі та дитячі жарознижувальні медичні засоби, фрукти, одіяла, засоби гігієни, миючі засоби, пральні порошки, засоби дитячої гігієни та догляду за шкірою, дитяче харчування, памперси, зубні пасти, зубні щітки тощо.  

Подарункові набори  сформовано за рахунок благодійної допомоги з-за кордону, до якої ми додали свої старання, працю, любов і увагу.  

Віримо, що взаємна підтримка один одного  допоможе нам усім з гідністю пережити важкі часи війни.

З Богом до Перемоги!