Звернення міського голови Ігоря Мерени з нагоди Дня Героїв України!

  • 513

Сьогодні, 23 травня, українці відзначають День Героїв – свято, встановлене на честь борців за волю України.

День Героїв – це свято, яке щороку відзначають в Україні, аби вшанувати пам’ять борців за волю нашої держави: лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, Січових стрільців, воїнів армії УНР, ОУН-УПА, а також Героїв Небесної Сотні та сучасної російсько-української війни.

У ці дні російської агресії, це свято набуло особливого змісту, бо ми вшановуємо пам’ять всіх, хто поклав своє життя, виборюючи волю та незалежність України протягом багатьох століть, а також Героїв сьогодення, які стоять непробивною скалою перед лютим ворогом і героїчно тримають оборону Соборності, Суверенітету, Гідності, Свободи, Волі та Незалежності України!

Герой сьогодення -це простий українець та українка, які вступили до лав ЗСУ, а також добровольці, лікарі, волонтери та весь мужній український народ! Герої минулого та сьогодення - це символом незламності та нескореності української нації.

Низькій уклін кожному Герою України і нехай Господь береже кожного українського воїна, кожну українську родину та весь героїчний український народ!   

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою міський голова Ігор Мерена

Фото без опису