Привітання міського голови Ігоря Мерени з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

  • 529

Шановні жителі громади, внутрішньо переміщені особи та гості! Дорогі батьки і дітки!

Від щирого серця вітаю з Міжнародним днем захисту дітей, який щорічно відзначається в Україні та у світі в перший день літа- 1 червня.

Діти - це віддзеркалення суспільства у майбутньому! Дбаючи про фізичне, моральне та психологічне здоров’я дітей вже сьогодні, ми закладаємо міцний фундамент здорової нації на завтра.

На жаль, клята війна вкрала безтурботне дитинство маленьких українців. За одну ніч наші діти подорослішали…За 98 днів війни російськими окупантами цинічно вбито 243 українські  дитини! 243 ангели вже на небесах, хоча мали жити, радіти, посміхатися тут, на Богом даній українській землі!

Ніколи не забудемо…Ніколи не пробачимо…
 
Збройні Сили України, героїчно тримаючи оборону нашої рідної держави, виконують святий обов’язок, покладений на кожного батька та матір, - захищають життя,  майбутнє, честь та гідність своїх дітей, захищають європейські і моральні цінності людства!    

Бажаю всім українським дітям щирих посмішок, вірних друзів, мирного неба і щасливого дитинства! А батькам- міцного здоров’я та сил забезпечити це безтурботне і  щасливе дитинство, як це не було би важко у страшних умовах війни.

З повагою міський голова Ігор Мерена