У Підгаєцькій громаді з нагоди Міжнародного дня захисту дітей і Дня Європи відбувся захід духовної пісні «Один Бог, один народ, одна Україна»

  • 486

У Підгаєцькій громаді з нагоди Міжнародного дня захисту дітей і Дня Європи відбувся захід духовної пісні  «Один Бог, один народ, одна Україна», організований працівниками культури громади.

     «Просімо в Бога прощення щодня,
      Щоб Бог дав сили встояти в цій битві,
      Щоб милість була Божа і броня!», -

такими пронизливими словами ведучої та відомою вже на весь світ піснею «Ой у лузі червона калина» у виконанні всіх учасників  розпочався захід.

Фото без опису

Тужливі мистецькі номери про подвиги  Героїв і криваву війну, глибокі за змістом вірші та щирі дитячі пісні викликали сльози на очах у присутніх.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих і замучених московськими окупантами українців.

Міський голова Ігор Мерена  провів нагородження переможців III етапу Всеукраїнської учнівської Олімпіади і наголосив, що дуже важливо бути єдиними і об’єднати всі українські серця задля спільної Перемоги!

Маленькі українці мали чудову нагоду взяти участь у цікавих спортивних змаганнях, творчих студіях, зробити собі аквагрим та покататися на дитячій надувній гірці.

Фото без опису

У рамках благодійного ярмарку  зібрано 5 200 грн., які будуть передані на потреби ЗСУ.  

Висловлюємо вдячність Руслану Полікровському за організацію дитячого атракціону.

Молитва і українська пісня- це справді два крила, які надихають наших захисників на нові подвиги та вселяють віру у завтрішній день.

Слава Україні! Слава ЗСУ!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису