Привітання міського голови Ігоря Мерени із святом Останнього дзвоника -2022!

  • 722

Шановні учні, вчителі, батьки! Дорогі випускники!

Фото без опису

Ось і завершується складний 2021-2022 навчальний рік: спочатку затяжна боротьба із COVID- 19, а потім - страшна війна, яка чорним вихором увірвалася у наші рідні домівки… 

Проте, незважаючи  на виклики сьогодення, зокрема дистанційне навчання,  учні, вчителі та батьки  гідно пройшли через це випробування та успішно закінчили навчальний рік. Учні, здобувши переможні місця на учнівських олімпіадах та інших обласних  конкурсах і змаганнях,  продемонстрували всьому світу, що українці – сильна та освічена нація, яка ніколи не стане на коліна перед російськими окупантами.

Цей Останній дзвоник є особливим для наших дорогих випускників громади, які вже наступного навчального року підкорюватимуть  нові вершини знань у вищих навчальних закладах.

Бажаю, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни!

Глибоко вдячний педагогам і батькам! Завдяки вам навчальний процес не зупинився у таких важких умовах війни, адже ви вкладаєте у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею ви допомагали учням із інших регіонів України адаптуватись у нових умовах та здобути найцінніше – знання!

Тож щиро вітаю всіх учасників освітнього процесу із святом Останнього дзвоника- 2022!

Бажаю всім міцного здоров’я, добра, любові, мирного неба та незламної віри у Перемогу!

Надіємось, що вже наступного навчального року учні зможуть сісти за парти у своїх класах, а вчителі -  проводити звичні уроки, а не онлайн!

У щасливу путь дорогі випускники! Нехай Господь оберігає всіх вас!

 Слава Україні! Героям Слава!

З повагою міський голова Ігор Мерена