Благодійний фонд ім.праведниці світу Катерини Сікорської за сприяння Підгаєцької міської ради відправив у місто Дніпро 26 тонн гуманітарного вантажу

  • 524

Благодійний фонд ім.праведниці світу Катерини Сікорської за сприяння Підгаєцької міської ради відправив у місто Дніпро 26 тонн гуманітарного вантажу на потреби військового госпіталю ім. І.І. Мечнікова, онкологічної дитячої лікарні, престарілого дому та людей, котрі опинилися у зоні гуманітарної катастрофи.

Благодійна допомога вже успішно доставлена за місцем призначення. Місцеві волонтери також доправили доромогу потребуючим  у м. Харків.

Гуманітарна доромога включала:

- 25 тонн картоплі;
- функціональні ліжка (5шт.);
- фіксатори для ніг;
- крісла-туалет (9 шт.);
- ходулі;
- постільна білизна  (подушки; покривала, постіль, рушники);
- спальники;
- дитяче харчування;
- памперси;
- засоби особистої гігієни ( гелі для душу,антисептики,мило тверде, мило рідке,зубні пасти, зубні щітки, вологі серветки, жіноча гігієна, одноразові халати, серветки стерильні);
- порошок 100 кг;
- термометри;
- рукавиці;
- системи;
- еластичні бинти;
- катетери;
- пластирі;

Фото без опису

Дякуємо Руслану Залуцькому за надання транспорту для вантажних перевезень, водієві Сергію Закришці, Марії Фірільовій, котра координувала допомогу у м.Дніпро.

Щира подяка за надану допомогу жителям громади, польським та німецьким друзям, а також всім людям доброї волі з усіх куточків світу!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису