Вже 10 років поспіль як діти Підгаєччини проводять «Веселі канікули з Богом»!

  • 737

Вже 10 років поспіль як діти Підгаєччини проводять «Веселі канікули з Богом»!

З 8 по 13 серпня 2022 року у Підгаєцькій громаді відбувся 10 - тий літній дитячий катехизаційний проект «Веселі канікули з Богом» при парафії УГКЦ Всіх Святих Українського Народу.

Радісний сміх дітей, пізнавальне дозвілля та щирі дитячі молитви- це як бальзам на душу у такий важкий час війни.

У катехизаційному проекті «Веселі канікули з Богом», невтомним і незмінним організатором якого є Наталія Мидляк, взяли участь понад 300 дітей Підгаєцької громади.

Фото без опису

Отці Микола Мидляк, Ігор Комарницький, Микола Сухарський та Андрій Шестак духовно збагачували дітей, а понад 30 неймовірних аніматорів розважали дітвору, співаючи християнських та патріотичних пісень, граючи цікаві вікторини і танцюючи запальні банси.

Фото без опису

На «Веселі канікули з Богом» завітав із подарунками міський голова Ігор Мерена, який подякував дітям за щиру молитву, а батькам - за сміливе рішення відпустити дітей на «канікули»у такий складний час.

Ігор Мерена вручив подяку Підгаєцької міської ради отцю Миколі Мидляку та Наталії Мидляк за організацію такого чудового проекту.

Фото без опису

«Веселі канікули з Богом» завершилися святковою службою у храмі Всіх Святих Українського Народу, веселими бансами та цукерковим дощем!

Молимось, щоб якнайшвидше закінчилась війна українською Перемогою і на другий рік знову відбулися «Веселі канікули з Богом», але вже без сирен і тривог!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису